https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Veliki finale državnega dvoranskega prvenstva hokeja na travi do zadnje minute neodločen

Ljutomer, 27.1.2015  

Športna dvorana OŠ Ivan Cankar je letošnje leto gostila finale 24. državnega dvoranskega prvenstva hokeja na travi v Sloveniji. Borbenost in rezultatska negotovost sta bila elementa letošnjih tekem. Državne prvakinje med članicami so postale hokejašice hokejskega kluba Moravske Toplice, državni prvaki pa člani hokejskega kluba Triglav Predanovci.


Zaključni turnir, ki se je odvijal v prestolnici Prlekije, je gledalcem postregel z zanimivo igro, predvsem se je napetost stopnjevala v tekmah višjih selekcij, "prav vse finalne tekme je zaznamovala izredna borbenost in rezultatska negotovost do zadnjih sodniških piskov," pravi Jože Črnko. Dvorana OŠ Ivana Cankarja se je napolnila do zadnjega sedeža, ni manjkalo glasnih in strastnih navijačev, ki so navijali za svoje favorite.

Med članicami so prvo mesto zasegle hokejašice hokejskega kluba Moravske Toplice, pri članih pa so najprestižnejše mesto odnesli hokejaši hokejskega kluba Triglav Predanovci, ki so svoje moči izmerili v tekmi s hokejskim klubom Lipovci. Slednji so po dolgem času morali prvo mesto predati močnejšim nasprotnikom. Prva mesta članom prinašajo tudi elitni sedež na tekmovanju evropskega pokala.

Rezultati finalnega dne:
U10: Triglav : Lipovci 0:3
        Strelci za Lipovce: Aljaž Bačič, Alen Maućec in Vid Ipša Bačič.

U12: Moravske Toplice : Triglav Predanovci 2:6
       Strelci za M.Toplice: Laura Schmidlechner in Niko Gjergjek.
       Strelci za Triglav: Tilen Car 4, Domen Dšuban in Jernej Horvat.

U14: Lipovci : Moravske Toplice 3:0
        Strelci za Lipovce: Luka Vegič, Blaž Toplak in Blaž Berden.

U16: Triglav Predanovci : Lipovci 2:2, 5:4-po kazenskih strelih.
        Strelci za Triglav: Nejc Potokar in Mitja Dšuban iz igre in Žan Zrinski, Jernej Horvat ter Nejc   Potokar iz kazenskih strelov.
        Strelci za Lipovce: Jure Gruškovnjak 2 iz igre in Luka Vegič ter Jure Gruškovnjak iz 
        kazenskih  strelov.

Članice: Moravske Toplice : Triglav Predanovci 3:2
        Strelke za M.Toplice: Tanja Könye 2 in Petra Dervarič.
        Strelka za Triglav: Danijela Gomboc 2.


V konkurenci članic je bila izbrana za najboljšo vratarko Sandra Dervarič iz HK Moravske Toplice, za najboljšo igralko Sanja Kropec iz HK Triglav Predanovci in za najboljšo strelko Petra Dervarič, HK Moravske Toplice.

Člani: Lipovci : Triglav Predanovci 3:6
         Strelci za Lipovce: Robert Mesarič 2 in Martin Mesarič.
         Strelci za Triglav: Anže Fujs 4, Tomaž Panker in Gregor Bukvič.


V konkurenci članov je bil za najboljšega igralca in strelca izbran Anže Fujs, za najboljšega vratarja pa Simon Domjan, oba iz Triglava Predanovci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.