https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Rok Bagoroš v Kambodži štartal z azijsko RokON turnejo

05.02.2015 ob 9:00  

Mednarodno priznani virtuoz na dveh kolesih je sezono nastopov začel na toplem v Kambodži. Publiko je dobesedno hipnotiziral, saj so ob prvem nastopu obnemeli. Česa takega namreč niso še nikdar videli v živo.


"Sprva sem se že ustrašil, da kaj počnem narobe, ni mi bilo jasno zakaj se publika ne odziva tako kot to vedno počnejo, ko po svetu nastopam s svojimi stunt motocikli KTM. Šele po prvem predahu so mi organizatorji navdušeno pojasnili, da ni nič narobe ampak, da enostavno česa takega pri njih niso še nikoli videli. V Kambodži je motocikel pač prevozno sredstvo in ne rekvizit za zabavo, kaj šele za vožnjo po zadnjem in sprednjem kolesu."

Po tem, ko je minila uvodna trema pa je sledilo navdušenje, Rok je v trenutku postal njihov junak. Še več, v deželi, kjer je motoristična kultura šele v povojih, je s svojimi nastopi in skupinsko vožnjo, kjer se mu je pridružilo še 300 drugih motoristov, izpeljal posebno preventivno akcijo z motociklistično zvezo Kambodže in pomagal promovirati kulturo vožnje in ozaveščati o pomembnosti uporabe zaščitnih čelad.

Med obiskom glavnega mesta Phnom Penh in Battambang si je tako njegove nastope ogledalo več kot 3000 ljudi. Ker dober glas seže v deveto vas, ima mladi Radenčan svojo sezono že malone zapolnjeno z nastopi, testiranji in snemanji atraktivnih video vsebin, ki so v vseh letih delovanja postali njegov zaščitni znak.

"Zadovoljen sem, da sem na zimskih pripravah, ko sem z Adriinim avtodomom in motorjem ter rezervnimi gumami v prtljažniku obiskal jug Francije in Španijo ter tam treniral z najboljšimi evropskimi stunterji, izpilil nekaj novih trikov. V sezono nastopov sem tako vstopil dobro pripravljen. Naslednji nastopi me čakajo v Vietnamu, nato pa se selim v Turčijo,  natančneje v Istambul, kjer bom nastopil na njihovem največjem motorističnem sejmu."

Poleg teh nastopov ga čaka še razvoj vzmetenja in nekaterih sestavnih delov na novem športnem motociklu KTM RC 390, ki mu bodo pomagali, da bo z novo pridobitvijo prignal nastop in zmogljivosti motocikla do skrajnih zmožnosti.

Kljub temu, da bo leto preživel na turnejah, pa Rok obljublja, da ga bomo lahko videli tudi na domačih tleh. Roka in njegove nastope lahko spremljate na facebook profilu in na www.rokbagoros.com.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.02.2015 ob 17:31 gost gost

      Na pravon mesti j, tan lejko tudi ostane s ten cirkuson.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2015 ob 16:10 urko gost

      gost: 0.5.02.2015 ob:17:31@@---------- Tij pa z njim lejko špilaš klovna ,ali dvornega norčeka .Tij se spravi na motor .Dvomim ka še biciklin obvladaš .Za tebe so šajtrge pune gnoja .Marš

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.