https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

VIDEO: Lendavski Artex s predstavitvenim filmom za promocijo svoje dejavnosti

12.02.2015 ob 9:00  

Številna podjetja priložnost za svojo promocijo iščejo na spletu. Med njimi je tudi lendavsko podjetje Artex, ki je za promocijo svojih proizvodov posnelo predstavitveni filmček, s katerim se predstavljajo tudi na Youtube-u.


V teh dneh je nastal video, v katerem družinsko podjetje Artex javnosti predstavlja, kaj počnejo in kako to počnejo.

Video:

Podjetje Artex je družinsko podjetje, ki ima dolgoletne izkušnje na področju projektiranja, proizvodnje in montaže skladiščne opreme. Zaposlujejo 60 delavcev, letno pa proizvedejo čez 2000 t  raznih regalov. Poleg različnih regalnih sistemov proizvajajo tudi drugo skladiščno opremo, in sicer jeklene konstrukcije ter vozičke in zabojčke. S proizvodnjo skladiščne opreme so pričeli leta 1999, leta 2005 pa so bili izbrani za podravsko-pomursko gazelo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2015 ob 9:51 Stewen gost

      BRAVO, ARTEX - Nekoč je bilo v Lendavi podjetje Primat in zaposlovalo nekaj sto delavcev, ki so med malico lahko šli na pivo v Kolodvorsko gostilno. Danes je na tistem mestu trgovina Hofer, ki jo vsi poznamo. Blizu nje pa je podjetje Artex, ki pa ga preprosti občani nismo poznali, zato je dobrodošel predstavitveni film,ki smo si ga pravkar ogledali. Seveda se dela drugače kot nekoč in izdelki so zahtevnejši. Prav bi bilo,ko bi Artex imel tako imenovani "dan odprtih vrat", da bi se tako zainteresirani občani in tudi podjetniki "v vživo" seznanili s sodobnimi stroji, na primer za preoblikovanje pločevine, izdelavo skladiščne opreme,viličarjev in takon naprej. Delavcem v proizvodnjin želim varno delo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.