https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: RK Pomurje s sedemmetrovko do remija proti RD Jadran 2009 Hrpelje Kozina

Murska Sobota, 15.2.2015  

V petek zvečer so se rokometaši RK Pomurja v dvorani murskosoboške OŠ III pomerili v prvi tekmi spomladanske sezone z ekipo Jadrana iz Hrpelja Kozine. Srečanje se je zaključilo z remijem.

RK Pomurje - RD Jadran 2009 Hrpelje Kozina: 37 : 37 (20 : 19) 

Na petkovem rokometnem dvoboju sta se pomerili tretjeuvrščena in četrouvrščena ekipa druge rokometne lige. Večji del drugega polčasa sta bili moštvi izenačeni. Tik pred samim koncem tekme so rokometaši Jadrana sicer povedli, v zadnji sekundah pa je  bil Mitja Kozelj nepravilno zaustavljen, zato je sodnik dosodil sedemmetrovko. David Petraš je bil pri tem uspešen in srečanje se je končalo neodločeno. Najboljši strelec tekme je bil z 12 zadetki Mitja Kozelj.

Strelci za RK Pomurje: Kozelj Mitja (12), Kreft Robi (7 golov), Hedl Jernej (5), Kozelj Vasja (4), Petraš David (4), Podlunšek Tine (1), Šavel Matej (1), Makovec Bojan (1), Gorjup Denis (1), Svetec Aleš (1)

Strelci za RD Jadran 2009 Hrpelje Kozina: Kljun Andrej (8), Ponikvar Tomaž (7), Kašca Matjaž (6), Mezgec Žiga (5), Višnjevec Peter (5), Poles Peter (3), Poles Jernej (2), König Alex (1),  

Klub so zapustili štirje igralci,a še vseeno ciljajo na drugo mesto

V zimskem premoru so klub zapustili kar štirje igralci (Jernej Kramberger, Gregor Gregorec, vratar Klemen Krajnc in Jani Ščavničar). Slednji prestopil k Veliki Nedelji, ostali trije k Arcont Radgoni. Vodstvo kluba še vedno išče primerne okrepitve a kljub temu z obstoječim kadrom lovijo drugo mesto in si želijo uvrstitev v 1B ligo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.