https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaključek projekta 5 Poštnih kočij

02.04.2015 ob 7:05  

TIC Moravske Toplice je bil projektni partner v projektu 5 Poštnih kočij, ki se je izvajal v okviru Operativnega programa SI-HU 2007-2013.


Vodilni partner v projektu je bila Občina Nagyrécse, v projektu pa so sodelovali še partnerji iz Slovenije (TC Moravske Toplice, Zavod za okolje in turizem Dobrovnik, Zavod za turizem in šport Radenci, Prleška razvojna agencija) in partnerji iz Madžarske (Občina Magyarszerdahely / Magyarszerdahely Község, ÖnkormányzatKépviselőtestülete, Univerza Pannon / Pannon Egyetem (Nagykanizsai Kampusz), Občina Kerkaszentkirály / Kerkaszentkirály Község Önkormányzata).  

Projekt je trajal med oktobrom 2009 in marcem 2015. Rezultati, izvedeni s strani TIC Moravske Toplice so: postavitev petih počivališč in treh otroških igral v občini Moravske Toplice, razvoj produkta odkrivanja zakladov oziroma izdaja 5500 izvodov brošuric »Odkrivanje zakladov z GPS«, postavitev 20 info tabel ob turističnih zanimivostih, določitev čez 50 mikrolokacij po Pomurju in na Madžarskem ter nabava 10 GPS naprav.

Zaključna konferenca projekta, ki je bila konec marca v Nagykanizsi, se je uspešno zaključila s splošnim zadovoljstvom vseh projektnih partnerjev, z upanjem po nadaljnjem sodelovanju.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2015 ob 13:46 gost

      VIJDITE , KAKŠE MOČNE VOGRIJCE ! Dobro jim gre --zelo igen ! Silvika----

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.