https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zbrali dobrih 2400 evrov za Denisa

13.04.2015 ob 10:05  

V avli Osnovne šole Gornja Radgona se je včeraj odvila dobrodelna prireditev za Denisa Krambergerja, ki ga je prizadela težka bolezen.

 

Dobrodelno prireditev je organiziralo Kulturno društvo Harmonikarski orkester Gornja Radgona v sodelovanju z Osnovno šolo Gornja Radgona, Občino Gornja Radgona in Krajevno skupnostjo Gornja Radgona. Nastopili so Eva Boto, Tina Mauko, Malala & Samo Ismajlovič, Ingrid Müller Horvatič & Valter Klemenčič, Aeternum, Take Nine Orchestra & Moira, Drotmantraši & Ingrid Müller Horvatič ter Kristjan Borovšak & Samo Budna.

Z dobrodelnimi prispevki jim je včeraj uspelo zbrati 1800€. Tudi likovnikom, ki so se pridružili akciji, je zaenkrat uspelo zbrati 510€. Prodaja del se še bo nadaljevala in se bodo v četrtek, 16.aprila, predstavile tudi na predstavitvi filma " HALGATO" v Domu kulture v Gornji Radgoni. Trenutno si jih je moč ogledati v avli Doma kulture v Gornji Radgoni. Za nakup del lahko kontaktirate pobudnico dobrodelne akcije "Likovniki za Denisa" Tatjano Mijatović - 031 783 487, tatjana.mijatovic@gmail.com.

Hkrati pa obvečamo, da svojci vsem ljudem dobre volje ter tudi organizatorjem dobrodelnih prireditev in dogodkov svetujejo, da nikomur ne dajejo gotovino, ker da se pojavljajo tudi takšni in drugačni „humanitarci“. Če dejansko želite Denisu pomagati, lahko to storite s prispevkom na spodnje račune:

Račun Denis Kramberger
IBAN AT75 3800 0000 0630 5452
BIC RZSTAT2G
8130 Frohnleiten, Badgasse 11, Avstrija

Akciji se je pridružil tudi Rdeči križ Slovenije. Pri Območnem združenju RK v Gornji Radgoni so odprli posebni račun 0234 1001 5035 528, sklic 162 – za Denisa, na katerega lahko nakažete želena sredstva.

Lahko se zbirajo tudi plastični zamaški, zbirališče pa je na sedežu OZ RKS Gornja Radgona (nekdanja šola) Maistrov trg 2.  

                                                                                     Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2015 ob 12:07 domačin gost

      ORGANIZATORJEM ČESTITKE !!! Bolj slabe roke pa ste imeli , ob izbiri nastopajočih! Škoda ....

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2015 ob 12:34 gost

        Nastopajoči so bili prostovoljci, ljudje z veliko dušo, ki so Denisu podarili tisto s čemer mu lahko pomagajo

        16 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2015 ob 12:37 KD Harmonikarski orkester GR gost

        Hvala za čestitke. Glede nastopajočih pa je tako, da so bili to ljudje, ki so na nek način povezani z Denisom tako ali drugače. Vsak je od sebe dal najboljše in hvaležni smo vsem, ki so na bilo kakšen način pripomogli k temu, da je naš člen v verigi pomoči tako trden!

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2015 ob 12:44 gost

        Nastopajoči so bili čisto v redu. Koga bi pa vi raje videli? Poleg tega vi avtorja spomnil, da Nika Zorjan ni nastopila, namesto nje je zapela Eva Boto.

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2015 ob 0:08 pfg gost

      Da vas ni sram da zbirate denar za nekiga, ki ga sploh ne rabi med tem ko bi eni nujno potrebivali sredstva za normalno življenje. Ali ste nepismeni ali pa se samo delate idiote...ni vam jasno, da bo zavarovalnica itak plačala operacijo itd.? Zbirate le za njegovega tolmača, ki bi potoval z njim. In glede na to kakšne akcije se odvijajo (tudi v Avstriji) je za pričakovat taki znesek, da bo še njegova družina imela velik kos od te torte...to se vam zdi fer??? Družina je tako ali tako znana po tem, da imajo več kot dovolj denarja zakaj pol vse to? Naj proda firmo, ki jo ima v Avstriji pa bo mel dovolj denarja za vse kaj potrebuje v ZDA ne pa da nas siromake fehtarijo za denar. Denisu ne želim nič slabega, čeprav je nekdaj bil taki, da se je važil z denarjem ampak to kaj je sprožila njegova teta, da vsi donirajo ne vejo pa, da so itak pokriti skoraj že vsi stroški...ne vem no...taki ljudje so za zapor

      24 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2015 ob 9:30 gost-se strinjam gost

      Se Strinjam z zgornjim komentarom! Nobenemu ne privoščim bolezni, venddar kot pravi gost-pfg..Avstrija mu to krija, za ostalo pa naj proda firmo!!! Že v mladosti je imel denar, če se je šolal v tujini! Kdo od nas pa je nekoč mel take možnosti? Me zanima, če bi zbolela jaz, če bi meni tudi vsi pomagali..ali se pomaga samo "znanim" ??

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.04.2015 ob 9:06 panter gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.04.2015 ob 9:11 tiger gost

      ne biti nevoščljivi, ni pomembno koliko daruješ ampak da je od srca, če bo denar namenjen za pravo stvar bo v redu , če pa bo ga kdo uporabo za lastne interese, tu pa te ne bo sreče. Vsak človek mora , če lahko pomaga svojemu bližnjemu in se ne sme spraševati ,kaj bo imel od tega. Nekoč bomo vsi sojeni po svojih delih ali dobrih ali slabih.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.04.2015 ob 11:16 gost

      Dosta lidij nuca pejneze za zdravljenje, nej samo on. Pa dosta mladih umre pa zapistijo malo dečico. Če de ga Bog štel zeti k sebi ga pač bou. Govorin iz lastnih izkušenj. Što pa pravi ka de po operaciji dober? Nihče nemre zagotoviti toga.Nej je edijni takšen.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.04.2015 ob 12:30 gost

      Kaj pa ubogi romi v kako slabih razmerah živijo, raje ta denar dajte romom.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.04.2015 ob 15:36 Stewen gost

      DENISU GRE NA BOJE - Če je (bilo) Denisovo zdravstveno stanje tako hudo, ko je bilo objavljeno na portalu Moj kraj Radgona, potem se je tudi meni zdelo prav, da se je pristopilo nabirki, kajti - kot sem zapisal - bosta denar potrebovali mamica in hčerkica. Slutil sem namreč, da se bliža konec, Denisu gre na bolje? Vsi bomo veseli, če mu ne bo treba v Ameriko, V tem primeru tudi ne bo treba denarja in zbran denar bo treba dati hunanitarnim organizacijam za konkretno ublažitev sociane sitske.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.04.2015 ob 19:35 gost

      ON , JE MEDIJSKA osebnost !Kdo pa bo zbiral za reveže ????pa ne me napak razumerti !!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.