https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Vodstvo Pomurskega sejma združilo moči z domačo mladino

13.4.2015  

Konec tedna se bodo spet odprla vrata sejmišča v Gornji Radgoni. Tokrat bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji narave in naravnega. Od petka, 17.aprila do nedelje, 19.aprila,se bosta odvijala mednarodni sejem lovstva in ribištva "LOV" in sejem aktivnosti in oddiha v naravi "NATURA". Poskrbeli pa bodo tudi za mlade, saj se bodo hkrati odvijali številni športni dogodki, tekmovanja...

 

Vodstvo sejmišča se je letos odločilo združiti moči z Mladinskim centrom Radgona, ŠMK Klinko, X-klubom, Planinskim društvom Radgona, pa tudi z ostalimi karate, šahovskimi, strelskimi in drugimi klubi. Slednji bodo vsako dan sejma pripravljali različne dogodke, prireditve in tekmovanja, na katerih pričakujejo večje število otrok in mladine. Mladi, pa tudi manj mladi se bodo lahko zabavali, tekmovali, rekreirali ali pa samo družili.

 

Objubljajo pestro dogajanje

Vsak dan bo omogočeno plezanje za obiskovalce na plezalni steni visoki osem metrov. Predstavili se bodo tudi športni plezalci iz športne enote Slovenske vojske ter Večnacionalnega centra odličnosti za gorsko bojevanje. Omogočeno bo tudi streljanje s trenažerjem; prometna vzgoja otrok s programom Jumicar; metanje balinčkov v tarčo..., pa tudi zvočna gong kopel, joga za odrasle in joga za nosečnice, merjenje krvnega tlaka, skejtanje, karate, šahovski turnirji za mlade in še kaj.

Zanimiv bo tudi kolesarski izlet s Puhovimi bicikli čez mesto sejmov in penine in vadba FIT z Andrejo (nordijska hoja, vadba zlatih let, funkcionalna vadba). Športno društvo X Klub bo vsak dan predstavljalo urbane športe, radgonski skejterji pa bodo navduševali s svojimi triki na betonski stezi Pump-Track za urbana okolja, ki jo je podjetje Varis Top d.o.o. premierno predstavilo na letošnjem Pomladnem sejmu.

Organizirali bodo tudi okroglo mizo z naslovom "Krepitev športno turistične ponudbe občine Gornja Radgona", na kateri bodo sodelovali vidni predstavniki pomembnih institucij v Gornji Radgoni.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.