https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah športno srečanje slovenskih vrtcev

Moravske Toplice, 07.06.2015 ob 7:00  

V soboto so v Moravskih Toplicah potekale tretje športne igre slovenskih vrtcev.

 

V Termah 3000 so včeraj potekale tretje športne igre slovenskih vrtcev, ki jih organizira Skupnost vrtcev Slovenije, letošnji soorganizator so bili Vrtci občine Moravske Toplice. Igre so potekale v in ob vodi. Prijavljenih je bilo preko 500 udeležencev iz vse Slovenije. Kar 43 ekip se je pomerilo v spretnostnem poligonu, vzdržljivosti, natančnosti, orientaciji in mokrih spretnostih. Popoldne je sledila še plesna revija navijaških skupin. Srečanje so zaključili s Špic polko, ki so jo vodile vzgojiteljice iz Vrtcev občine Moravske Toplice, plesali pa so vsi sodelujoči. 

Najboljše se je odrezala OŠ Vuzenica - Enota vrtec, drugi  so bili Vrtec Dobrna in tretji Vrtec Jarše. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2015 ob 7:18 janezek gost

      Bi lejko naslov popravili v "Vzgojitelji in vzgojiteljice so na račun davkoplačevalcev napravili žur"! So pa nej edini iz sfere javnih zavodov šteri razmijo kak se trbej na lüdske pejneze veseliti.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2015 ob 8:19 banana republika gost

      janezek - se popolnima strinjam s tebo, si pa pozabo omejnete ka bi njin VZGOJITELJEM pa še posebej ŠKOLNIKON malo plače znižale, ka majo nenormalno visoke

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.06.2015 ob 9:27 gost

      Banana republika - torej bi ti znižal 640€, se ti zdi da je to preveč za vzgojiteljico predšolskih otrok, katera je odgovorna za 14 malčkov???

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2015 ob 12:53 gost

      ne solite pameti tisti, ki nimate pojma kaj pomeni biti v današnjem času vzgojitelj ali učitelj

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.06.2015 ob 13:07 gost 3 gost

      saj ne delajo samo vzgojitelji pa učitelji v Sloveniji še gdo drug tudi dela v dosti slabših pogojih za dosti manjšo plačo z manj dopusta pa mu nihče ne pripravi piknika

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.06.2015 ob 20:12 Vzg. gost

      Dragi moji, glede na to, da za naše delo prejemamo, pomočnice, 628 EUR (19 plačni razred) in opravljamo zelo specifičen poklic, namreč vzgajamo in staršem, torej vam pomagamo vaše otroke vzgojiti v poštene in odgovorne državljane, ki bodo čez dobrih 20 let predstavljali jedro naše družbe. Če nas pri tem delu ne stimulira in spodbuja država, se pač moremo same!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.06.2015 ob 0:29 velko dete gost

      Re; Tak sexi in lipou ste napisali -Vzg- ka vas morem pohvaliti, če bi imel malo dejte bi vam ga takoj dal v vzgojo!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.06.2015 ob 18:19 sdfg gost

      Tau je zdaj bil gvušno hec, ka bi jin trbelo plače zmenšati, ali?? Ka si normalen, iti pa tij tan mej prek 20 dicej (če jih je samo 14 je to luxuz) pa me zanijma če boš te dale takšne norosti pijso. Ne mečte celotne javne uprav v en koš. Nej je isto če si vzgojitelj in maš prejk male nadebudneže, odgovarjaš za njih in pa če sidijš na občini za šalteron pa špilaš pasjanso pa si na den 1 voro na malici, pa zmejs 5x na kavi. Vupan, ka do tvoja deca meli vzgojitelja, keri de se kljub svoji bizani plači še naprej trujdo za njih in de pripomogo k dobri vzgoji. Namesto, ka bi jih podprli jih zatiramo.. nah saj je seposejdi tak "vupan ka sosidi crkne krava". Žalostno. Mislin, ka si sploj nemremo predstavljati kelko časa in energije more vložiti en vzgojitelj, za to ka deca napredujejo v razvoji, te pa nej zadosta ka jin še starši gnjavijo, še mi mo zdaj na podlagi zmotnoga prepričanja (oni se tan cejli den itak samo špilajo) podpirali državo, ka de jin še bole zmenšala plače. Kama tej svejt ide...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.