https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 2. Chilijada v Beltincih

07.06.2015 ob 9:00  

Na dvorišču beltinskega gradu je včeraj dišalo po odličnih mesnih jedeh s pikantnim čilijem.


 

Društvo za kolesarstvo in umetnost Beltinci je letos že drugič pripravilo Chilijado, ki se je je udeležilo 19 ekip. Gre za kuharsko tekmovanje v pripravi jedi »chili con carne«, ki v zadnjem času tudi pri nas pridobiva na popularnosti.

V Turnišču kuhajo najboljši "chili con carne"

Tekmovalci so pripravili 8 porcij chili con carneje v kotličku pred gledalci, jedi je potem ocenila komisija. Komisija je ocenjevala pripravo, vonj, videz in okus jedi. Prav tako so ocenjevali tudi urejenost in pripravo delovne površine, potek dela, čistočo in red na delovnem mestu, prikaz inovativnosti in usklajenost časa priprave. Komisija je na koncu odločila, da je najbolj slasten "chili con carne" skuhala zasedba Kluba mladih Turnišče.

 

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2015 ob 13:38 cibek gost

      Dosadni ste z tejmi bogračijadami ,čilijadami pa še z ken .Vej se vijdi kakši obisk je bül več ovij ka so köjali kak gostov .Ja pa še malo je venda bilo začinjeno z kakšimi kapljicami znoja iz čela tistij ka so küjali in tikvi meli nad kotlon .Pfuj bljak

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2015 ob 15:10 Mojster gost

      No no, fajn vzdušje je bilo, bokši obisk kak lani tak ka vsa čast organizatoron!

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.06.2015 ob 19:47 gost

      ka tale liplanski prepijti kavboj razlaga ?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2015 ob 20:02 büjraš gost

      Higieno okrog küjanja što gleda ?Znoj lasovje bog zna ka vse notri kaple in lidje vse to lepo v sebe zmečejo z apetiton .Na takšij tekmovanjaj bi trbelo fejst povdarek dati na higieno .To brlezgo ne bi jo če bi crkaval od lakote .Fuj

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.06.2015 ob 22:35 gost

      Bujras tebe bi trbelo dati na higieno ci si se nej daubo krofa

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.06.2015 ob 6:08 gost

      Meli ste vij čilijado včera v odrancaj. Preseratori!

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.06.2015 ob 16:28 cota gost

      tako je !!!! higijena je na psu ! okoli sebe poglejte , kakšni klošarji se dajejo za kuharje in kako izgledajo , kot maškare in vse to jim pada v kotle !!!??? ogabno in ostudno ! zraven pa samo pijančevanje !!!!! Laci pa njegova Veverca sta sigdar zraven .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.06.2015 ob 20:15 ferdo gost

        cota ....Prav maš nega priredijtve ka ne bi poulek bilij eni pa isti .Te Laci pa una pa ova pri starij biciklinaj ta iz ravenske pri vagi je doma pa večerko tüj nindri ne svalij .

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.06.2015 ob 14:56 gost rengla gost

      Prvi gost je imel najbole prav. Dosadni ste s tejmi ijadami organizatori ,pa tudi vij štrti o ton sploj pijšete. Kak pa li čilijada spada v Beltince, nej ste resni.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.