https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Cvenu so prevzeli gasilsko vozilo s cisterno

Cven, 21.06.2015 ob 13:30  

V soboto, 20. junija,  je PGD Cven priredilo svečano prireditev ob prevzemu prenovljenega gasilskega vozila. Po prireditvi se je zabava nadaljevala s ansamblom Mlada Prlekija.


Svečane prireditve so se udeležili podžupan Boro Zemljak, predstavnik Gasilske zveze Ljutomer Andrej Rus, predsednik KS Cven Samo Škrget, častni poveljnik Gasilske zveze Ljutomer Stanko Hunjadi in podpredsednik Gasilske zveze Ljutomer Jernej Horvatič in drugi.

Na prireditvi je nekaj besed spregovori tudi predsednik PGD Cven Peter Puconja, ki je med drugim povedal, da je današnji dan za prostovoljno gasilstvo na Cvenu velik dan, saj po dvajsetih letih prevzemajo, v njihovih očeh novo avtocisterno, ki jim bo omogočala hitrejše in boljše intervencije.

Ob tej pomembni pridobitvi so na Cvenu pripravili svečan prevzem s kulturnim programom, novo vozilo pa je blagoslovil msgr. Izidor Veleberi.

Ob tej priložnosti so se spomnili najzaslužnejših članov društva in jim podelili priznanja in značke. Zahvalili so se še vsem donatorjem, botrom in vaščanom, ki so kakorkoli pripomogli k novi pridobitvi v kraju.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2015 ob 19:50 prlek gost

      bogi cvenari !dere si sirmak ,te si pač ali sirmak ! tu se vidi na vsakem koraki ! pa kun te rinete , če nimate kun ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.