https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Tudi v Beltincih so se počastili državnemu prazniku

Beltinci, 25.06.2015 ob 14:00  

V počastitev Dneva državnosti je v Beltincih na grajskem dvorišču zbrane nagovoril slavnostni govornik, gospod Jožef Horvat, poslanec Državnega zbora RS, podpredsednik Nove Slovenije in predsednik Odbora za zunanjo politiko.


 V kulturnem programu je nastopila Prekmurska godba Bakovci z pevko Tjašo Cigut, ki so ustvarili odlično kulturno vzdušje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: facebook Občine Beltinci

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2015 ob 15:06 krofaš gost

      Praznövlejo tisti ka se bogatijo in ka so uničili državo in lidij pöjstili brezi dela sebe pa obogatili in državo vničili banda lopovska

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2015 ob 15:17 gost

      Krofaš ne seri, tudi ti si danes fraj in praznuješ.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2015 ob 15:31 praznik gost

      Lidje dragi, gnes je PRAZNIK, to pomenjni, ka se trbej prazniti!!! Edni se praznijo dobrot, drugi pa nevoul. Vsi se moremo prazniti, če nej, de nas razneslo, pa mu te itak spraznjeni.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2015 ob 19:53 mujcek gost

      Tij krofaš , si v sramoto vsem kulturnim in dostojnim krofašom ! Tebe bo potrebno dati v PREVZGOJO ! uživajmo ob praznikih !

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2015 ob 21:09 büjraš gost

      mujcek ----- to je za tebe praznik ? raj povej kak € obračaš če ščeš iz mejseca v mejsec preživeti .Praznüjejo lopovi ka so raztrgali Jugoslavijo .Mogoče si še te nej žijvo za to ne vejš kak nam je bilo dobro 1000 krat boukše kak zdaj .Te so nej vüpali tak roupati kak zdaj in vsi so in smo imeli delo .Delavec je bil spoštovan zdaj pa v blato poklačeni in zapostavleni .Sramota svetovna za takšo malo državo ka mamo tresti miljard duga .Jugoslavija je imela 22 miljona prebivalcov pa smo bilij polovico menje dužni kk zdaj .Za to vij praznüvlite kak ščete .Ščešen se jes na državni praznik

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.