https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Občina Kuzma praznovala 16. občinski praznik

10.07.2015 ob 10:15  

V nedeljo 5. 7. 2015, je občina Kuzma praznovala svoj že 16. občinski praznik, ki je v spomin na slovensko osamosvojitveno vojno, ko je 2.julija zadnji vojak agresorske vojske zapustil Kuzmo.

V uvodnem nagovoru svetnika Šafer Draga, ki je nadomeščal župana zaradi nujne hospitalizacije zaradi zdravstvenih težav ,je bilo slišati, da ob letošnjem prazniku ne bodo predali namenu nobene nove ceste ali druge pridobitve. Vseeno pa se v občini pospešeno gradi kanalizacijsko omrežje s čistilno napravo v vasi Kuzma, pred kratkim pa so namenu predali športni objekt Slavček na Gornjih Slavečih.

Glavni govornik je bil poslanec Nsi, mag. Matej Tonin, ki je vse navzoče pozval, da se naj občani medsebojno spoštujejo, prav tako se naj spoštuje državo in njene praznike, saj se na tak način lahko dosežejo večji uspehi občine. Večina govornikov, ki so se zvrstili na govorniškem odru je čestitalo občanom ob prazniku, posebej pa zaželelo g. županu čimprejšnje okrevanje in vrnitev nazaj na delovno mesto.

V kulturnem programu, katerega je povezoval Srečko Kalamar ob glasbeni podlagi učenke klavirja Alje Santl, so se predstavili učenci OŠ Kuzma in malčki z vrtca ter Mirjam Mah na violini. Svetnik Šafer Drago je ob tej priliki učencem, ki so vsa leta končali šolanje z odličnim uspehom, podelil županovo petico. Prav tako je sprejel vse malčke z mamicami, ki so v lanske letu ugledali luč življenja.

Po končanem uradnem delu pa je sledila zabava s skupino Avantura in pevko Tanjo Žagar, večerno zabavo pa je zaključila skupina WEEKEND BEND.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2015 ob 11:48 Ledavscar gost

      ......Jouži hitro ozdravi, ka de fse doale šlo, svetniki ga pa bougajte, lejpe počitnice fsen...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.07.2015 ob 21:53 ravenec gost

        hvala za brisanje komentarja , strinjam se da je bil neustrezen , žal se določenih stvari ne da skriti , kot je tisti štos od plešastega in noroga ?!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.