https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tadej Apatič v Freiburgu pustil dober vtis, a zaenkrat se mu še ne mudi v tujino

21.1.2011  

V začetku tega tedna se je nogometaš iz Beltinec Tadej Apatič mudil na preizkušnji pri nemškem prvoligašu Freiburgu, kjer je pustil dober vtis in naj bi bil na vrhu seznama njihovih želja, a bo vseeno najverjetneje še pol sezone ostal v Domžalah.

»Lahko povem, da so bili odzivi, ko smo se poslovili, zelo pozitivni. Jaz osebno sem se vrnil iz Freiburga še bolj zadovoljen kot sem pričakoval. Tako da oni so spoznali moje kvalitete in se prepričali o tem, kar so verjetno že vedeli, glede na to, da so me spremljali že nekaj časa, še na treningih,« je za naš medij povedal Tadej Apatič, ki se bo danes na treningih pridružil soigralcem v Domžalah. Za zdaj dogovora z bundesligaškim klubom še ni bil sklenjen, skoraj zagotovo pa je Apatič na vrhu seznama njihovih želja.

Najraje v Nemčijo ali Španijo

Ni pa Freiburg edini klub, ki bi si 23-letnega bočnega igralca rad želel v svojih vrstah. V Nemčiji si ga želijo še v 1860 Műnchnu, pa tudi klubi v Franciji in v Španiji. Kje pa bi nekdanji mladinec Mure najraje igral? »Po pravici, če bi se odločal med dvema državama, bi izbral Nemčijo ali Španijo. Zanimivo je to, da trenutno največ stikov prihaja ravno iz teh dveh držav. Ne vem, če je to samo naključje ali kaj drugega,« pravi Apatič.

Poleti še več možnosti za prestop

Kot že rečeno, se je Apatič pridružil treningom Domžal in bo tudi z njimi odpotoval na priprave v hrvaško Savudrijo. Čeprav je do zaključka prestopnega roka še deset dni, pa se Beltinčan januarja najbrž še ne bo podal na delo v tujino. »Sam v karieri še nikoli nisem z ničemer hitel in tudi v tem primeru bo tako. Že zdaj sem se odločil, da z glavo skozi zid ne bom šel. Tako da zaenkrat ostajam z mislimi povsem pri Domžalah. Želim odigrati še vsaj pol sezone na takem nivoju kot zadnje leto ali morda še dvigniti svojo formo. Potem pa se mi bo zagotovo odprlo še več možnosti v poletnem prestopnem roku,« o nadaljnji karieri meni Apatič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Sobocan
      21.01.2011 ob 14:33 Sobocan

      Pametna odločitev, nej se zaletavati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.