https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ob občinskem prazniku MO Murska Sobota so svečano podelili priznanja

Murska Sobota, 16.07.2015 ob 15:30  

Ob 20. obletnici MO Murska Sobota je danes potekala v grajski dvorani slavnostna seja mestnega sveta, na kateri so podelili letošnja občinska priznanja. Slavnostni govornik je bil nekdanji predsednik Skupščine občine Murska Sobota, prvi župan MO Murska Sobota in njen častni občan, Andrej Gerenčer. Ob tej priložnosti so podelili priznanja MO Murska Sobota.

 

Andrej Gerenčer, prvi župan MO Murska Sobota se je spomnil občine nekoč in poudaril, da so tudi primestna naselja v občini doživela razvoj. Pohvalil je delavnost občanov, po njegovem mnenju pa bi morali biti tudi malce bolj ambiciozni. Sedanji župan, dr. Aleksander Jevšek pa je poudaril, da se zgodovina mesta Murska Sobota ni začela z ustanovitvijo mestne občine, ampak že mnogo prej. "Sobota pravzaprav praznuje 667 let od prve omembe in to namenoma poudarjam, ker se razvoj ni začel šele pred 20 leti", je povedal Jevšek.

Ob tej priložnosti so podelili tudi občinska priznanja. Plaketo je prejelo Društvo upokojencev Bakovci za svoj doprinos k napredku in razvoju krajevne skupnosti Bakovci. Zahvalne listine so prejeli Franc Lukač, Splošna bolnišnica Murska Sobota in Erika Fürst.

V kulturnem programu so nastopili udeleženci 22. Mednarodnega poletnega glasbenega tabora glasbene mladine Slovenij, ki letos že tretjič poteka v Murski Soboti. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2015 ob 21:33 ms gost

      čepijnove pa nega poulek

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2015 ob 23:15 aaaa gost

      Prvi župan MO Murska Sobota, je nej pravo zakoj nega v MS tovarne Audija (mimogrede tovarna je zdaj v Győru na Madžarskem)!?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.07.2015 ob 8:03 gost gost

      Tudi podhodov ne bi trebalo, če se ne bi brigo samo za svojo rit.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2015 ob 12:22 STOP gost

      ŠTIHEC JE NEJ BIL NIČ BOLJŠI. BOJIM PA SE,DA BO TUDI NARCISOIDNI POLICAJ ISTI.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.07.2015 ob 12:30 gost

      Štihec je bil najboljši župan do sedaj !!!!! Tudi je največ napravil ! Kapo dol njemu v zahvalo !!!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.