https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gostilna Rajh in K Rotundi med top gostilnami v Sloveniji

22.07.2015 ob 7:05  

V letošnjem letu sta za območje Štajerske in Prekmurja med desetimi boljšimi gostilnami tudi dve gostilni iz Prekmurja.

Gostilna Rajh iz Bakovec je na sedmem mestu, k njej so pa na spletnem portalu Siol.net zapisali: »Stara prekmurska gostilna, ki so jo poznali še v prejšnjem sistemu, se je z mladimi močmi spet uveljavila. Mešajo lokalne sestavine, a jih predstavijo na moderen način, ne pretežko, kot se pač spodobi za čase, v katerih živimo. Ob tem imajo solidno vinska karto. 35 evrov na osebo.«

Foto: slo-gostinstvo.si

Za gostilno K Rotundi iz Sela, ki je na desetem mestu  pa so zapisali: »Prijazna in razmeroma poceni gostilna na meji Slovenije in Madžarske. Lokalna, ne ravno avtorska kuhinja. Jedi so pripravljene dobro, čeprav niso več tako obljudeni kot pred leti. Na vinski karti je nekaj Štajercev in kak Prekmurec. 25 evrov na osebo.«

Foto: regivitalis.si

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.