https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kreslin odpovedal nastop na letošnjem Schengenfestu

30.07.2015 ob 7:30  

Vlado Kreslin bi moral skupaj z Malimi bogovi na oder Schengenfesta ponovno stopiti v petek. Vendar je tik pred zdajci nastop odpovedal. Razlog: finance.


V izjavi za javnost je Kreslin zapisal:

»Za petek, 31. julija, je bil predviden nastop Vlada Kreslina z Malimi bogovi na prireditvi Schengenfest. Na tem festivalu sem v isti zasedbi nastopil tudi lani in dogovorjeno plačilo prejel z enoletno zamudo (minuli četrtek), za kar je bilo vloženih veliko naporov, posredovanj in potrpežljivosti, kot tudi stroškov. V izogib ponovitvi podobne situacije je bil z organizatorjem sklenjen dogovor, ki pa ga le-ta ponovno krši.
Zaradi kršenja dogovora ter hkratne nedosegljivosti in neodzivnosti organizatorja letošnji nastop Vlada Kreslina z Malimi bogovi odpovedujemo.

Zavedamo se pomena festivala, kot je Schengenfest, za slovensko glasbeno sceno, zato smo se ves čas resnično trudili pomagati organizatorjem pri izvedbi tako lanskega kot letošnjega festivala. Žal smo bili očitno preveč naivni.
Vsem ljubiteljem naše glasbe, ki ste pričakovali nastop Vlada Kreslina in Malih bogov, se za neljubo situacijo iskreno opravičujemo.

Vlado Kreslin in Mali bogovi«

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.