https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

FOTO: Ljutomer: obrtnik leta 2015 je Josip Sedmak

Ljutomer, 07.08.2015 ob 10:00  

V četrtek, 6. avgusta, je v Ljutomeru na Glavnem trgu v sklopu praznovanja 59. občinskega praznika Občine Ljutomer potekala prireditev Obrtnik leta 2015, ki jo je organizirala Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljutomer.


Letos je častni naziv Obrtnik leta 2015 prejel podjetnik Josip Sedmak iz Globoke (Instalacije Sedmak d.o.o.).

Slavnostni govornik na prireditvi je bil predsednik Upravnega odbora Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh. Vse prisotne pa sta nagovorila tudi županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljutomer Daniel Zelko.

Za kulturni program je poskrbela glasbena skupina Mladi Pomurci, po koncu prireditve pa je sledila še pogostitev v šotoru na trgu.

O podjetju:

Instalacije Sedmak d.o.o. so družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno 1.5.1994, kot Montaža vodovoda in centralnih kurjav Sedmak Josip s.p., na naslovu Globoka  43a, 9240 Ljutomer. Podjetje je začelo poslovati v garažni delavnici in je zaradi hitre rasti in kakovostne izvedbe skozi vsa leta moralo zaposliti dodatne strokovno usposobljene monterje. Leta 2011 se je podjetje preoblikovalo v Instalacije Sedmak d.o.o. in se preselilo v novo zgrajene poslovne prostore na obrobju industrijske cone v Ljutomeru.

Zaradi tesne povezave z naravo in same skrbi do narave, smo se odločili, da na novo zgrajenih poslovnih prostorih zgradimo okolju prijazno sončno elektrarno, objekt opremimo s sodobnim kotlom na lesno biomaso ter v smislu varčevanja električne energije zamenjamo celoten strojni park.

Podjetje, ki trenutno zaposluje 12 strokovno usposobljenih monterjev, konstantno razvija tehnološke procese strojnih instalacij, s tem pa našim strankah zagotavljamo kvalitetno, ažurno in strokovno izvedbo naših del. S tem stranke dobijo dolgoročnega partnerja in varnost ter obenem zadovoljstvo po opravljenih delih, na katera nudimo večletno garancijo. Dolgoročna vizija podjetja je v izvedbi celovitih rešitev na področju celotnih strojnih instalacij. Glavne vrednote, ki vodijo podjetje pa so strokovnost, odgovornost ter inovativnost.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2015 ob 12:28 obrtniki na ploci gost

      Mater se je lidi trlo tan pred odron! Bi si misla ka do resen vsi obrtniki prileteli to glejat. Sami županjini ritolizniki na slikah!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2015 ob 17:14 občan Lotmerka gost

        Spoštovoni, s kerim tvojim takoimenovanim "ritoliznikom" bi ti meja fris, pa bi mo vupa na štiri oči povedati, ka je po tvojem "ritoliznik" pa mu povedati kaj je nareda takšnega, ka ni blo pošteno? Lehko je tu gori nekaj pisati, pa pisati, če misliš, da moš vse prav, stopi do kerega pa mu pove, kaj te konkretno prijen moti, pa ta mogoče tudi najšla kakšni skupni jezik, se pogučala, pa boš mogoče bole zadovolen, ka to zaj čist v prozno pišeš tu gori pa nima sploh nikšega haska, ker 95 procentov občonov Lotmerka tega sploh ne šteje.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2015 ob 16:00 cvenar gost

      PA KA SE TE TOTI (mladi pomurci ) vun mečejo ? Te nega drugih v Lotmerki ,ka bi kaj pokazali ? Ve pa takih čehov pa diklin je puno !!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.