https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Gornji Radgoni za letošnji sejem Agra napovedujejo številne presežke

Gornja Radgona, 12.08.2015 ob 10:00  

Na včerajšnji novinarski konferenci je predsednik uprave Pomurskega sejma Janez Erjavec predstavil mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2015, ki vabi v Gornjo Radgono od 22. do 27. avgusta 2015.

 

AGRA se bo tudi tokrat potrdil kot najpomembnejši mednarodni kmetijsko-živilski sejem v Sloveniji ter v sosedski regiji Avstrije, Hrvaške in Madžarske. Ponujal bo vrhunsko tehnologijo, mehanizacijo in opremo za kmetijstvo ter prehransko industrijo, najkakovostnejšo lokalno in regionalno prehrano, vina ter ekološke pridelke, ki jih predstavlja 1785 razstavljavcev iz 30-ih držav na skupno 69.500 kvadratnih metrov razstavnih površin.

Posebne poudarke bo letošnji sejem namenil Mednarodnemu letu prsti, metuljnicam kot osnovi rodovitnih tal, industrijski konoplji kot rastlini tisočerih priložnosti, zeliščem in aromatskim rastlinam, ekološkemu kmetijstvu in prehrani, hrani iz naše bližine in lokalni prehranski oskrbi, gozdu in lesu kot nacionalnemu bogastvu ter kmetijski tehniki za varno in okolju prijazno kmetovanje.

Sejem bo odprl predsednik RS Borut Pahor 

Sejem bo 22. avgusta odprl predsednik Republike Slovenije Borut Pahor ob prisotnosti mag. Dejana Židana, ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS, Fernanda Etgena, Ministra za kmetijstvo, vinogradništvo in varstvo potrošnikov Velikega vojvodstva Luksemburg in predsedujočega Svetu za kmetijstvo in ribištvo EU, evropskih kmetijskih ministrov in gospodarskih delegacij, veleposlanikov ter številnih drugih visokih gostov iz Slovenije in tujine.

Sejem bo vse do četrtka, ki bo predstavljal vrhunec dogajanja na področju ekološke pridelave, spremljalo več kot 150 strokovnih, poslovnih stanovskih in večje število družabnih dogodkov (enodnevni festival piva v soboto, srečanje kmečkih žena in deklet, srečanje podeželske mladine, jahanje konjev za najmlajše, konjičkove delavnice za otroke, vožnje z lipicansko vprego, strokovno vodene oglede sejma, vzorčnih nasadov in razstav živali, 6. srečanje starodobnih traktorjev Steyr..). Celodnevni festival piva v soboto se bo po 18.00 uri nadaljeval z zabavnim večerom z Manco Špik, navduševali bodo atraktivni nastopi lipicanskih konjev, mednarodna šola mladih rejcev govedi in še veliko drugih pestrih dogodkov.

Vstopnice tudi 50 % ceneje

Pomurski sejem vabi k obisku tudi z ugodnimi cenami vstopnic in vstopnicami s popusti. Cena celodnevne vstopnice za odrasle je 7,00 €; za učence, dijake in študente 4,00 €. Upokojenci si lahko sejem ogledajo za 6,00 €.

Družinska vstopnica (2 odrasla in 3 otroci do 15 let) stane 14,00 €. Skupine nad 20 oseb lahko kupijo vstopnico s popustom, ki znaša 6,00 € na osebo, za skupine učencev, dijakov in študentov nad 20 oseb stane posamezna vstopnica 3,00 €. Za otroke do 6 let in invalide na vozičkih s spremljevalcem ni vstopnine. Parkiranje je brezplačno.

Pomurski sejem podarja vsem gospodinjstvom v Sloveniji 50% popust na vstopnice, ki je unovčljiv s kuponom, objavljenim na naslovnici letaka Tuš dne 21. 8. 2015. Poseben kupon v istem letaku omogoča 20% popust pri sejemskem nakupu Slovenskih dobrot iz slovenske keramike in Slovenskih jedi iz največjega keramičnega lonca na svetu, Pohorskega lonca, bograča, potice in gibanice, slovenskih štrukljev, ajdove kaše z jurčki, krajčka ….

Vestnikovi naročniki dobijo več in 50% popust s kuponom Vestnika pri nakupu vstopnic za upokojence v četrtek 27. 8.

Zavarovalnica Vzajemna v programu Varuh zdravja nudi ugodnejši nakup sejemskih vstopnic za odrasle in družine.

Vstopnice je prav tako mogoče kupiti po 50% nižji ceni na boncek.si ter 1nadan.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.