https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

1,7 milijona evrov za pomurska podjetja

01.09.2015 ob 8:00  

Regionalna razvojna agencija Mura je objavila razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru regijske garancijske sheme v Pomurju, ki je namenjen gospodarskim subjektom, ki delujejo in vlagajo na območju Pomurja.

 

Namen je pospeševanje razvoja malega in srednjega gospodarstva in pridobitne dejavnosti podjetnikov, povečanje investicijske aktivnosti v Pomurju, zmanjševanje stopnje brezposelnosti, pa tudi vzpostavitev možnosti za prestrukturiranje regijskega gospodarstva, olajšanje dostopa mikro, malih in srednje velikih podjetij in samostojnih podjetnikov do kreditov z zmanjšanjem bančnih zahtev za zavarovanje kreditov.

Garancije na osnovi bančnih kreditov bodo dodeljene za kredite za začetne naložbe v opredmetena in neopredmetena sredstva. Pri vlaganjih lahko gre za vzpostavitev nove ali razširitvijo obstoječe poslovne enote, diverzifikacijo proizvodnje ali bistveno spremembo poslovnega procesa. Garancije so možne tudi za kredite namenjene za obratna sredstva v povezavi z investicijo.

Skupno je iz tega naslova za Pomurje namenjeno na podlagi dolgoročnene finančne vloge Slovenskega regionalno razvojnega sklada v višini 860 tisoč evrov in predvidenega multiplikatorja 4 skupno 1,7 milijona evrov. 

Foto: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2015 ob 8:54 pomurec gost

      rad dnevno "preberem" pomurca, ampak zadnje čase sem rahlo razočaran... napihnjeni naslovi, vsebina pa nikakva... še pri slovenskih novicah se včasih bolj potrudijo... pišete o razpisu pa niti kje ga je najti ne priložite linka...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2015 ob 10:14 vladop gost

      Zdaj bi mogli dati kredit tudi Pomursko avto centri ka bi Lalovič in Gubič tou hitro realizerala v svoj žep kak sta tou do sedaj.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.