https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Elektro Maribor obnovil transformatorsko postajo Spodnja Ščavnica – Bek

03.09.2015 ob 10:00  

Transformatorsko postajo Spodnja Ščavnica – Bek, ki se nahaja nekaj več kot 5 km jugozahodno od Gornje Radgone, so zgradili leta 1986.


Transformatorska postaja napaja 4 odjemalce.

Z obnovo so Na Elektru Maribor pričeli v začetku maja. Zaradi mehanske dotrajanosti transformatorske postaje na lesenem A-drogu so jo zamenjali s transformatorsko postajo na betonskem drogu na isti lokaciji. Postajo so v srednjenapetostno omrežje vključili z obstoječim priključnim daljnovodom. Dela so zaključili konec meseca maja.

Teren je ravninski, dostopen z mehanizacijo. Dela so opravili delavci Elektra Maribor Storitvene enote Ljutomer. Na delovišču je bilo dnevno od 4 do 6 elektromonterjev, občasno pa tudi skupina gradbenih delavcev ljutomerske storitvene enote.

Odjemalci so imeli v času del za krajši čas moteno oskrbo z električno energijo, vendar so jih o tem sproti obveščali preko naše spletne strani, Radia Maxi in naše aplikacije za brezplačno obveščanje o načrtovanih izklopih.

Transformatorsko postajo Spodnja Ščavnica – Bek so obnovili predvsem zaradi zagotovitve varnega, zanesljivega in kakovostnega napajanja odjemalcev z električno energijo. Celotna obnova bo za odjemalce pomenila bolj zanesljivo dobavo električne energije tudi v slabših vremenskih razmerah.

Vrednost investicije je znašala približno 17.000 €.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.