https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Spletna aplikacija ePravnik za brezplačno izdelavo pogodb, pravilnikov in drugih pravnih dokumentov

05.09.2015 ob 7:30  

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja in Center nevladnih organizacij Slovenije (CNVOS) že več let nudita pravno svetovanje nevladnim organizacijam. Ta pomoč obsega široko paleto nasvetov od ustanovitve, oblikovanja in sprememb notranjih aktov, delovnopravnih vprašanj do prenehanja delovanja.

 

Z namenom dodatnega spodbujanja nevladnih organizacij za samostojno delo ter da bi se kakovost pravnih aktov izboljšala, je CNVOS razvil novo spletno aplikacijo ePravnik. Ta omogoča brezplačno, hitro in samostojno izdelavo pogodb, pravilnikov in drugih pravnih dokumentov, ki jih nevladne organizacije potrebujejo za svoje delo.

Vendar poudarjajo, da ePravnik ni le zbirka vzorcev pogodb in pravilnikov, ampak le orodje za pripravo brezhibnih dokumentov, narejenih po vaši meri. Preko naprednega sistema vprašanj, odgovorov in predlogov sestavi različne pravne dokumente, upoštevajoč konkretne situacije in potrebe.

ePravnik je nastal na podlagi več kot deset let izkušenj s pravnim svetovanjem nevladnim organizacijam in pripravo različnih pravnih aktov zanje. Gre za prvo in edino nevladniško spletno aplikacijo, ki vas preko naprednega sistema predlogov, vprašanj in odgovorov vodi do oblikovanja vrste pravnih dokumentov.

 

Spletna stran ePravnika:

http://www.cnvos.si/epravnik

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2015 ob 14:35 kapist gost

      A, LAHKO SI POMAGAM PRI IZDELAVI STATUTA ZA ORGANIZACIJO ZVEZE?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2015 ob 22:22 Kadici gost

      Kapist(Nej ka si nej punoleten)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.