https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih ob tednu mobilnosti policistom poklonili kolo

18.09.2015 ob 7:00  

V evropskem tednu mobilnosti, ki letos poteka pod geslom »Potuj raznoliko«, so bili v Beltincih zelo aktivni in pokazali, da njihovi občani izbirajo najrazličnejša prevozna sredstva.


Dogajanje se je včeraj dopoldan odvijalo parkirišču pri blagovnici in pred gostiščem Zvezda. Dogajanje je pritegnilo vse generacije. Na prizorišču so se zbrali predvsem šolarji in najmlajši občani, ki so se pomerili v spretnostih na kolesarskih poligonih, s kredami ustvarjali po asfaltu, se učili o varnosti v prometu ali pa si ogledali stojnice številnih društev in drugih organizacij, ki so povezani z aktivnostmi v prometu.

Zbrane se na triciklu obiskali člani Društva za kolesarstvo in umetnost Beltinci, na starodobnikih so se pripeljali Dimeki, posebno pozornost pa je pritegnil Jože Vöröš z monociklom. Na včerajšnji prireditvi je potekal tudi uradni prevzem policijskega kolesa za potrebe policijske postaje Murska Sobota, ki ga je policistom predal župan občine Beltinci Milan Kerman.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.09.2015 ob 15:19 beltinčar--totek gost

      A je tole pametno , da se tale Jože Voreš , na ramah z majhnim otrokom vozi ( BREZ ČELADE ) ? On je nekaj , seveda pa mu čelade ni potrebno nosit , saj so bili možje postave zraven ! Varnostni kelnar , pa je moral teh nekaj stavkov zdrdrat , lahko bi povedal kaj na pamet , s tem , da enkrat na leto nastopi !?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.09.2015 ob 16:18 cibek-šanči gost

      Tej miličari bi si tüdi lejko očalje sončne doj zeli bogme . Hja Milan kelnarček un pa je človek za sebe .Škoda besed ka si cejli vikend pokvarin

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.