https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

odbojkarski turnir Avto Rajh Open

Kdaj: Sobota, 26.09.2015 ob 9:30

Kje: Murska Sobota, Športna dvorana OŠ I M. Sobota

Pred vrati je tradicionalni odbojkarski turnir AVTO RAJH OPEN, ki se bo pričel v petek, 25. 9. 2015 ob 17. uri in zaključil v soboto, 26. 9. 2015. Turnir bo odigran v športni dvorani OŠ I M. Sobota.

Pripravljalni turnir pred novo sezono bodo soboški odbojkarji Panvite Pomgrada odigrali v domači dvorani. Poleg domačinov bodo nastopili še odbojkarji iz Hrvaške HAOK Mladost Zagreb in OK Međimurje Centromental ter odbojkarski klub Maribor.

Mladost je odbojkarki klub z največ lovorikami na Hrvaškem, kateri je v svoji bogati zgodovini igral v ligi prvakov in posegal po medaljah. Hrvati bodo v letošnji sezoni igrali v srednje evropski ligi, tako kot Panvita Pomgrad.

OK Međimurje Centromental je v lanski sezoni nastopal v srednje evropski ligi, njihova igralca sta tudi Kristjan Gotal in Ivan Kurtež, nekdanja člana Panvite Pomgrad, kateremi nekdanji soigralci na igrišču obljubljajo „topel sprejem“.

Odbojkarski klub Maribor vodita nekdanja člana Panvite Pomgrad. Članski trener OK Maribor je Grega Horvat, ki je v preteklosti igral za Panvito Pomgrad in treniral naše mlade odbojkarje. Član Mariborčanov je tudi libero Tin Vrabl, donedavno igralec Panvite Pomgrad, za katerega je igral štiri leta in ki je v začetku nove sezone prestopil v tabor OK Maribor.

Razpored turnirja:

Sobota, 26. 9. 2015

9.30   HAOK Mladost Zagreb : OK Maribor

11.30  Panvita Pomgrad : OK MeđimurjeCentromental

16.30  HAOK Mladost Zagreb : OK Međimurje Centromental

19.00  Panvita Pomgrad : OK Maribor

VABLJENI!