https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Benjamin Tomec – Prekmurec, ki testira Mercedesove tovornjake

02.10.2015 ob 9:00  

Čeprav Benjamin Tomec že od rojstva živi v Nemčiji, je tesno povezan tudi  s Slovenijo. Njegovi starši prihajajo iz Prekmurja, kamor se tudi sam vrača šest do sedemkrat letno. Benjaminova strast so tovornjaki, še posebej tisti znamke Mercedes-Benz, kjer je danes zadolžen za testiranja strank.


Benjamin je študiral na fakulteti za avtomobilsko tehniko, pri Daimlerju pa je zaposlen že od leta 1996. Njegova strast so tovornjaki. Svojo kariero je posvetil prav  preizkušanju le teh. Z njimi je spoznaval ekstremne razmere, od 40 stopinj plusa v južni Španiji, plezanja na 2.500 metrov Sierra Nevade, do ekstremnega mraza na severu Finske. Benjamin je danes pri Daimlerju oziroma pri enoti Mercedes-Benz Trucks zadolžen za testiranje strank. Natančneje, gre za uspešen program v katerem določenim kupcem še v razvojni fazi odstopijo tovornjak v testiranje. Kupec pa jim podrobno poroča vse napake, ki jih v nadaljnjem razvoju odpravijo.

Foto: avto.finance.si

Tovornjakov še ni testiral noben slovenski prevoznik

Do sedaj še tovornjakov ni testiral noben slovenski prevoznik, saj za preizkuse izbirajo predvsem kupce, ki delajo v ekstremnih pogojih, ali pa v pogojih kjer vedo, da bodo njihovi tovornjaki pogosto delovali. Doba preizkusa traja od nekaj mesecev do dveh let, poroča spletni portal avto.finance.si.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2015 ob 11:13 Daniel gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.10.2015 ob 11:14 gost

      Cestitke bratec!!:-)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.10.2015 ob 12:03 12345lc gost

      Ponosni!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.10.2015 ob 12:58 slovnica cvek gost

      velka reklama okoli strani: 1) Ej, celec, vlakec vozi OD lokacije - DO lokacije, nej "iz" Trga kulture. Ge pa je te ta lokacija "v" Trgu kulture, ge se čaka? 2) Ka so li noGtranje igralnice? 3) Ponujali te pečeni kostanj (plod), nej pečene kostanje (drevesa). Slovnica ti nejde pa si nekše mađister (skoraj dvojni doktor znanosti) :) Henjajte se brukati s takšnimi reklamami pa rajši dale gnojšnico polejvajte to ljudeh šterih ne marate.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.10.2015 ob 7:22 soboški gost

      Slovnica cvek. Predlagan ti ka svojo navoščeno rit Še malo bole v kavč porineš, ka slučajno vő nespadneš.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.