https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

Svet mladih Lendava objavlja poziv za sofinanciranje seminarskih in drugih nalog

16.10.2015  

Svet mladih Lendava objavlja poziv za sofinanciranje seminarskih in drugih nalog, ki spodbujajo podjetniško razmišljanje mladih ter kreirajo nova delovna mesta.

Poziv je razdeljen na več sklopov:

Osnovnošolske naloge: poudarek na spoznavanju lokalnega podjetniškega okolja in spodbujanju razmišljanja v smeri vpisovanja v srednje šole v smeri deficitarnih poklicev. Seminarske naloge se naj osredotočijo na spoznavanje posameznega področja dela pri podjetjih. Obseg naloge je predviden od 5 do 10 strani – nagrada do 50 EUR

Srednješolske naloge: so bolj sofisticirane na določeno konkretno temo iz podjetja z raziskavo določenega produkta in predlaganimi izboljšavami. Obseg naloge je predviden od 10 do 20 strani. – nagrada do 100 EUR.

Študentske naloge: poudarek na razvoju in raziskavah konkretnih problemov iz podjetij, industrije in drugih organizacij ki lahko zaposlujejo. Študent naj poda svoje predloge in videnja na reševanje konkretnega izziva v podjetju, zaključke, predloge in pobude za izboljšave produkta oz. procesa. Obseg naloge je predviden od 25 do 60 strani – nagrada do 300 EUR.

Podiplomske naloge ter kreiranje novih delovnih mest: prijavljene naloge morajo obvezno vsebovati izdelan poslovni ter terminski načrt izvedbe projekta ter zagotoviti trajno zaposlitev – nagrada do 3000 EUR.

Na pozivu lahko sodelujejo mladi iz občine Lendava, medtem ko so mentorji in podjetja lahko tudi iz drugih občin.

Besedilo razpisa, obrazci in priloge:

http://svetmladih.si/poziv-za-sofinanciranje-seminarskih-nalog/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2015 ob 14:12 kodila gost

      Dragi naši mladi in menje mladi. Či de tou prineslo nouva delovna mesta, se ge vejsin. San že napijso. Što de preglejüvlo te naloge ? Seveda jo more najprle što napijsati. Te pa v arhiv, pa na nouvo trošit naše pejneze.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.10.2015 ob 14:37 gost

      Pa ka senjate o teh delovnih mestaj? Če si nete sami delo zrihtali van ga nišče nede. Tisti časi ka je država fabrike zidaja so že zdavnaj mimo. V kapitalizmi je pa malo načik. Če ščejte meti zdaj tu nouve fabrike morete biti pripravljeni delati za par 100€ kak tou delajo v Romuniji, Bolgariji, Makedoniji, Srbiji.... če ste tou nej pripravleni ste za nouve vlagatele predragi in do zidali fabrike drugje. Še tisti ka slučajno se zabloudijo prijdejo samo zaradi toga ka se z državo dobro izpogajajo in ka jin delavci na 3 mesečnih pogodbaj delajo za minimalca ali pa še tou nej. Gda de van že ednouk jasno ka v Prekmurji nikoli nede nekšoga večjoga vlaganja in tisti ka senjate o nekših nouvih delovnih mestih ste redno šašavi. Pri nas ma perspektivo samo in edino turizem ali ka če je večina naroda tu tak primitivnoga ka tou nede nigdar gor prišla. PA tudi tisti ka so tu pri nas za tou odgovorni so za en drek in bi jih bilo potrebno z begunci poslati v nemčijo ali avstrijo ka bi vidli kak se tou tan dela in kak lejko pokrajine brez industrije s turizmon zaslužijo več kak naša cejla država. Ali ka, če pa za tou trbej neka delati pa mogouče kaj investejrati. Pri nas se rajši đouče prek interneta pa za vse kriviti državo, te pa od nje zahtevati delovna mesta. Narod libleni, s socialimon je konec, tan ste lejko od ržave čakali pa zahtevali pomouč, zdaj je kapitalizem in zdaj se državi lepou jebe za vas.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.