https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Najuspešnejše svetovno prvenstvo za Plesni klub Zeko: Aleš Ivanuša svetovni prvak in kar štiri medalje

27.10.2015  

Od 21. do 25. oktobra je v italijanskem Riminiju potekalo svetovno prvenstvo v hip hopu, breakdancu in electric boogiu. Udeležilo se ga je 3.200 plesalcev iz 32 držav. Prekmurje je zastopalo 12 plesalcev iz Plesnega kluba Zeko. Aleš Ivanuša je postal svetovni prvak v break dance, odlično pa so se odrezali tudi ostali plesalci.

 

Rezultati:

1. mesto: Aleš Ivanuša, breakdance solo člani

2. mesto: Breakdance članska ekipa (Aleš Ivanuša, David Cimerman, Brin Matko Juvančič, Dejan Zečević)

3. mesto:  Filip Kovačič breakdance solo mladinci

3. mesto: Breakdance ekipa mladinci (Filip Kovačič, David Copot, Petra Rajh, Elias Ljubec, Rok Mihalič, Gal Vrbnjak, Enej Koprivec)

5. mesto: David Cimerman breakdance solo člani

5. mesto: David Copot breakdance solo mladinci

35. mesto: Jaka Slekovec hip hop solo mladinci

Najuspešnejše svetovno prvenstvo za Plesni klub Zeko

»Kar štiri medalje in naslov svetovnega prvaka. Aleš je čakal 10 let, bil je zelo blizu ampak vedno znova mu je spodletelo, tokrat pa mu je uspelo. Čestitke so letele od vsepovsod. Vsi so mu zelo privoščili, ker ga spremljajo že leta in vedo, da mu vedno zmanjka le malo. Članska ekipa je šla zelo sproščeno na prvenstvo, nekako smo vedeli, da nekih velikih možnosti nimamo, ker smo samo štirje, zato smo s show točko raskirali in naredili čisto drugačno kot so sodniki navajeni, vzeli smo Irsko glasbo in dodali nekaj njihovih korakov ter povezali z breakdancom. Uspelo se nam je prebiti v finale, tam pa nam je v battlu malenkost zmanjkalo, dva sodnika sta pokazala neodločen rezultat, tretji pa je bil za nasprotno ekipo. Preveč smo proslavljali Alešov uspeh eno noč prej. Mladinci so tudi odplesali odlično, zelo napredujejo in se trudijo na treningih in doma tako, da so cilji za naprej visoki. S tem smo končali jesensko obdobje različnih prvenstev in lahko delamo za naslednjo sezono. Neverjetno uspešna jesen je posledica predvsem spreminjanja razmišljanja, kjer sem potreboval največ dela. Tehnično smo dobri ampak v to je treba verjet, kar pa pri Prekmurcih ni lahko doseči, da verjamejo, da so mali ljudje iz majhnega kraja lahko najboljši na svetu, da si postavijo visoke cilje in verjamejo, da jih nekoč lahko dosežejo«, pravijo v Plesni šoli Zeko. 

Foto: Plesna šola Zeko, FB Aleš Ivanuša

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.