https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Učenci OŠ II Murska Sobota navdušili z zimsko plesno idilo

Murska Sobota, 16.12.2015 ob 11:00  

V murskosoboškem Gledališču Park je včeraj OŠ II Murska sobota pripravila praznično plesno predstavo učencev. Skupno okrog sto učencev šole je dvakrat zapored uprizorilo predstavo z naslovom V objemu ledu, svojo različico zelo priljubljenega risanega filma Ledeno kraljestvo (Frozen) z Ano in Elso v glavnih vlogah.

 

Idejni vodja predstave je bila Vida Bukvič, za galsbeni del predstave pa je poskrbel Miran Flegar, učitelj glasbe. Ob koncu predstave je potekal še dobrodelni bazar, katerega izkupeček bodo namenili šolskemu skladu. 

Več fotografij v spdonji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2015 ob 16:44 gost gost

      Še kje drugje se izkažite.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.12.2015 ob 23:30 Sošolka gost

      Neverjetno kaj dela ta osnovna šola vsako leto... vedno se potrudijo in dajo vse od sebe... vsak nastop je prečudovit in vedno se mi lijejo solze po licih, ker ne morem verjeti kako lepo vse to pripravijo...da see človeka resnično dodatke, da se človek zamisli... dejasnsko sem resnično ponosna na svojo osnovno šolo, ki sem jo vedno z veseljem obiskovala... še zdaj jo pogrešam, pa je od tega le 5 let... Vsaka čast OŠ 2!!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.12.2015 ob 15:29 gost alfo gost

      Sošolka iz takšnih pohval se lahko samo smeješ, tak so brezvezne. Vsak berač svojo malho hvali in ti že veš, zakaj jo hvališ, druge pa tvoji argumenti ne zanimajo. Nekoč si na to šolo lahko bil ponosen, ker so bili izvrstni učitelji in vodstvo. Vendar se vse spreminja.Tako da si naj vsak sam ustvari vtis.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.12.2015 ob 15:39 Prekmurka gost

      Ga. Bukvič in g. Flegar vsaka čast za večer, ki nam je pričaral praznično vzdušje v tem času, po lanskem junijskem koncertu bom odkrito povedala, da sem pričakovala podoben dogodek in želja se mi je uresničila. Menim, da ste lahko vzor tudi drugim šolam širom po državi, saj je bila predstava kvaliteten dogodek, ki se lahko kosa z različnimi drugimi dogodki višjega formata.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.