https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so organizacije, ki bodo poskušale oživiti središče Murske Sobote

Murska Sobota, 17.12.2015 ob 14:12  

Znani so novi uporabniki pisarniških prostorov na Slovenski ulici v prostorih bivše poslovalnice NLB.


Gre za prostore, ki jih je murskosoboška občina pridobila v brezplačni najem. Po izvedenem javnem pozivu za oddajo prostorov nevladnim organizacijam, je včeraj župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek z novimi uporabniki prostorov, izbranimi na javnem pozivu, sklenil pogodbe o predaji prostorov v uporabo.

Kdo so "srečneži"?

Prazne pisarniške prostore v prvem nadstropju bivše bančne poslovalnice bodo tako v decembru zapolnili naslednji novi uporabniki: Pomurska turistična zveza, Društvo tabornikov Rod veseli veter, Gledališko društvo Pisani mehurčki in Kulturno društvo Fotoklub Murska Sobota.

Na ta način je Mestna občina Murska Sobota vsaj nekaterim nevladnim organizacijam omogočila svoje prostore za delovanje. Ob tem si želijo, da bi  s svojo dejavnostjo popestrili mestno središče in prispevali k njegovi postopni ponovni oživitvi.

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2015 ob 14:57 ss gost

      Samo še cigani falijo!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.