https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Lažni delavci Elektra Maribor tudi na območju Murske Sobote

24.12.2015 ob 7:30  

Elektro Maribor je včeraj izdal opozorilo, da z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni pri Elektro Maribor, skušajo neznanci vstopati v stanovanja, pridobivati podatke o električnem priključku, kupce pa z neresničnimi in zavajajočimi informacijami prepričujejo v podpisovanje aneksov, ki pa niso aneksi, temveč nove obvezujoče pogodbe. Priporočajo posebno previdnost, v primeru  dvoma v identiteto osebe, ki vas je obiskala, pa svetujejo, da vedno zahtevajte njeno identifikacijo.

 

»Naši odjemalci so nas opozorili, da je na primer v ponedeljek, 21. decembra v stanovanjski blok v Mariboru vstopil neznan moški, ki je trdil, da prihaja iz Elektro Maribor in je želel na vsak način vstopiti v stanovanja stanovalcev, češ da želi »preveriti elektriko«. Podobno se je dogajalo tudi na območju Murske Sobote, kjer se je oseba predstavljala kot predstavnica podjetja Elektro Maribor in ponujala v podpis obvezujoče pogodbe o dobavi električne energije.

V teh predprazničnih dneh in tudi sicer vam svetujemo, da ste še posebej previdni, in se tako izognete nevšečnostim, ki bi morebiti nastale ob nepooblaščenem vstopu posameznikov (kraje ipd.). Posebno previdnost priporočamo tudi pri podpisovanju dokumentov in listin, ki bi vam jih morebiti nepooblaščene osebe izročale v podpis«, so zapisali v Elektru Maribor.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2015 ob 13:03 en gost

      Prosim urednike če odstranijo ta LAŽNIVI članek. Na območju Murske Sobote zadnje dni res trka na vrata ženska, vendar SE NE PREDSTAVLJA kot predstavnica elektra Maribor, ampak takoj obrazloži da je predstavnica KONKURENČNEGA dobavitelja el. energije in vpraša če vas morebiti zanima predstavitev podjetja ki ga zastopa, ter njihovih cen el. energije ki so neprimerno NIŽJE kot cene el. Maribora! Mislim ej, da el. Maribor v javnost spušča take laži, to pa je res sramota od sramote!!!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2015 ob 17:57 medo gost

      Elektro MB se boji konkurence .Naj vekši manjacje so na Elektroji Maribor .V Soboti so si še dali kadinico napraviti .Seveda ka odijo z pogodbami za podjetje Gen 1 pa ostale ponudnike .Elektro MB laže

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.12.2015 ob 21:49 Mester gost

      V nasi vasi so jih na*ijzdili malo morje, ces da je z ele. Maribor, pa ka more stevec popisati. Seveda starejse so zgrabili. Ze idejo tozbe proti tej gospe...telko o vasih lazeh!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.12.2015 ob 22:26 Dzouzi gost

      Medo, Elektro Maribor ne prodaja elektrike končnim uporabnikom. Gen-I je lahko konkurenca Energiji plus.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.