https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Dobrovniku streljali občani

Dobrovnik, 28.12.2015 ob 7:52  

Za puške so tokrat prijeli občani.


26. decembra je SD Jezero Dobrovnikskupaj z Občino Dobrovnik izvedlo 3.tekmovanje »Občan strelja«, kjer so se poleg njihovih članov v streljanju pomerili občani iz Dobrovnika in drugih okoliških krajev ter sosednjih strelskih društev, kot so SD Št.Kovač Turnišče, ŠSD M.Sobota in SD Varstroj Lendava. Tekmovanje je služilo promociji strelstva, popularizaciji športa na splošno in medsebojnemu druženju.

V streljanju so se pomerili tudi posebni gostje, in sicer župan Občine Dobrovnik Marjan Kardinar, župan Občine Kobilje Robert Ščap,podpredsednik Zveze častnikov Lendava Branko Bratkovič in podpredsednik Združenja Sever za Pomurje Ernest Bedek.

Na samem tekmovanju je tekmovalo 54 strelk in strelcev, dogodek pa je obiskalo preko 100 ljudi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.