https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurska mreža ženske gostila organizatorko dogodka 500 podjetnic

Murska Sobota, 22.02.2016 ob 8:30  

Minuli teden so se v salonu Murske republike v hotelu Zvezda zbrale ženske. Članice Pomurske mreže žensk je obiskala Urša Žorž, ena od soorganizatork dogodka 500 podjetnic, ki bo potekal marca v Ljubljani.

 

Dogodek 500 podjetnic je namenjen druženju ženskih podjetnic z namenom povezovanja, sodelovanja, mreženja in iskanja poslovnih priložnosti. Udeležile so se ga že in se ga bodo tudi letos številne Pomurke.

Urša je podjetnica, ki s svojim delovanjem navdihuje in navdušuje. V prijetnem pogovoru s Pomurkami je spregovorila o prednostih in pomanjkljivostih podjetništva, o ženskem podjetništvu ter predstavila dogodek 500 podjetnic, ki bo marca potekal v Ljubljani.

Pomurska mreža žensk je začela rasti skozi implementacijo aktivnosti v okviru srednjeevropskega projekta Women, ki sta ga v Sloveniji kot partnerja v mednarodni ekipi izvajali Ljudska univerza Murska Sobota in ZSR – zavod za socialni razvoj Murska Sobota pod vodstvom Lidije Šömen. Delovati želijo kot skupina kreativnih žensk, ki svoje znanje, socialni kapital in izkušnje želijo deliti z drugimi, želijo sodelovati druga z drugo in se podpirati, se pogovarjati o ženskih temah in se družiti. Pomurska mreža žensk ni izključno podjetniška formacija. Želijo delovati v dobro celotne družbe na vseh področjih, kjer s svojim znanjem, voljo in delovanjem lahko dosežejo spremembe na bolje.

    Fotogalerija