https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

FOTO: Prevozi Lang ob 30. letih delovanja odprli nove poslovne prostore

Puževci, 04.05.2016 ob 7:40  

Podjetje Prevozi Lang iz Puževec je v soboto praznovalo 30 let delovanja. Hkrati s tem so odprli tudi nove poslovne prostore. Dogodka se je udeležilo veliko število poslovnih partnerjev sodelavcev in prijateljev od blizu in daleč.

Trideset let delovanja podjetja ni tako kratko obdobje. Predvsem v današnjih težkih časih za podjetnike, bi celo lahko rekli, da ravno obratno: da je to dolgo obdobje. V vseh letih se je potrebno prilagajati potrebam trga in spremembam zakonodaje. Tudi lastnik podjetja Prevozi Lang Marjan Lang pravi, da je za njimi 30 uspešnih in na trenutke tudi težkih let njihovega podjetja. Tako je vmes, zaradi zdravstvenih težav, direktorsko mesto predal ženi Olgi Lang. Vsa leta pa se oba s skupnimi močmi trudita delati za lepšo prihodnost in sta zelo vesela, da danes lahko rečeta, da jima je to uspelo. Dodajata, da so del njune uspešne zgodbe tudi hčerka Monika in sin Leon, prav tako pa vsi nekdanji in sedanji zaposleni. Slednji so se Langovima za ves njun trud v treh desetletjih zahvalili z darilom.

Langova pravita, da tudi v prihodnje pri podjetju Prevozi Lang ne bodo sedeli na lovorikah, ampak so pred njimi novi izzivi, ki jih bodo vodili k nadaljnjim delovnim uspehom. Trideset let delovanja so združili z odprtjem novih poslovnih prostorov in se hkrati odločili, da ta jubilej preživijo v krogu svojih sodelavcev, poslovnih partnerjev in prijateljev. Ob dobri hrani in pijači pa se tega dne nikomur ni mudilo domov in so praznovali vse do poznih ur.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.