https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Adriatic Slovenica predstavili svoje načrte v letu 2016

Murska Sobota, 21.05.2016 ob 7:00  

V prostorih murskosoboške enote je Adriatic Slovenica predstavil poslovne rezultate v letu 2015.

Adriatic, prva zavarovalna delniška družba v Sloveniji, je bila ustanovljena 20. novembra 1990, leta 1992 pa je bila ustanovljena zavarovalnica Slovenica. Njune poti se združita leta 2005, ko je združena zavarovalnica Adriatic Slovenica zasedla v Sloveniji drugo mesto po velikosti. Pomemben prelom se zgodi še leta 2013, ko se Adriatic Slovenica združi z življenjsko zavarovalnico KD Življenje. Z združitvijo kapitala, znanja in kakovosti produktov je Adriatic Slovenica pomembno povečala tržni delež tudi na področju življenjskih zavarovanj. Poslovna enota zavarovalnice v Murski Soboti uspešno posluje že od marca 1993 na področju Pomurske regije. Zaposluje 42 sodelavcev, ki jih od januarja letos vodi direktor Geza Šanca.

Ob koncu leta 2015 so v AS-u obračunali za 296,6 mio evrov bruto premij in izplačali za 213,4 mio evrov škod. Tudi v AS-u beležijo enake trende, kot so značilni za slovenski zavarovalni trg. V letošnjih prvih treh mesecih so zbrali za 80 mio evrov premij, kar je v skladu z načrti in izplačali za 49 mio evrov škod. Zadovoljni so, da se posamezniki, čeprav počasi, vedno bolj zavedajo, kako pomembno je, da za obdobje po upokojitvi poskrbijo že danes. Obenem se zaradi staranja prebivalstva povečujejo potrebe po zdravstveni oskrbi. Ker so inovativni in sledijo dogajanju na trgu, željam strank, predvsem pa za večjo varnost v vseh življenjskih obdobjih, so v razvoju namenili največji poudarek osebnim zavarovanjem.

Za še bolj enostaven pregled nad sklenjenimi zavarovanji, so marca poskrbeli s preglednim portalom Moj AS. »Ta preko računalnika, pametnega telefona ali tablice omogoča enostavno pregledovanje sklenjenih polic, sklepanje zavarovanj ali naročilo zastopnika, pregledovanje škodnih spisov in možnost prijave škode, pregledovanje plačil, predvsem pa enostavno komunikacijo z zavarovalnico le z enim klikom,« je aplikacijo predstavil direktor murskosoboške poslovne enote Geza Šanca. Moj AS pa nudi tudi informativni izračun pokojnine po veljavni zakonodaji in preprosto, varno in donosno upravljanje s sredstvi svojega pokojninskega varčevanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.