https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Delodajalci ta teden nudijo zaposlitev: konstrukterju, kontrolorju tahografov, pomočniku vodje galvanike

08.06.2016 ob 14:00  

Z mesecem junijem se že počasi začenja sezona dopustov, a delodajalci tudi v tem obdobju iščejo različne profile delavcev. Nekaj najbolj zanimivih smo tudi ta teden zbrali za vas.

EES sistemi, družba za čiščenje poslovnih prostorov ter izvedbo suhomontažnih del, d.o.o. zaposli hišnika, vzdrževalca - delovno mesto v Murski Soboti - m/ž. Poleg dveh let delovnih izkušenj zahtevajo še: resnost, natančnost, samoiniciativnost, dobra organiziranost, vestnost, zanesljivost pri delu, iznajdljivost, ročne spretnosti. Zmožnost dela na višini (lestev). Zaposlitev je možna za daljše obdobje. Obvezne so delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu ter ustrezna izobrazba. Delo poteka na več različnih lokacijah. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 18.6.2016.

Zaključna gradbena dela m&m Jurič, Miran Jurič s.p. zaposli keramičarja m/ž. Zaposlitev nudijo za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 7.7.2016.

Arcont ip, proizvodnja oken in podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d.o.o. nudi zaposlitev konstrukterju m/ž. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 2.stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja) ipd., Strojništvo in obdelava kovin, dobro znanje nemškega jezika in poznavanje Autocada. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17.6.2016.

Avto Krka iso, trgovina, servis, zastopstvo, d.o.o. zaposli kontrolorja tahografov m/ž. Trajanje zaposlitve je določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Drugi pogoji: elektro, strojni ali prometni tehnik, mehatronik. urejenost, resnost, komunikativnost, prijaznost, samostojnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15.6.2016.

Radenska, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.d. zaposli nabavnika m/ž. Zaposlijo za poln delovni čas, za nedoločen čas. Prijave z vašimi kontakti in opise dosedanjih delovnih izkušenj pošljite na elektronski naslov kadri@radenska.si do 16.6.2016.

Niros - kovinarstvo Janez Tišler s.p. zaposli delavca na delovno mesto razrez in obdelava pločevine m/ž. Zaposlijo za poln delovni čas, za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 18.6.2016.

Hiša vina Cuk, gostinstvo in nastanitve d.o.o. zaposli osebo za pomoč v vinogradu in druga dela na kmetiji - m/ž. Zaposlijo za 12 mesecev. Drugi pogoji: delo z delovnimi stroji: traktor, kosilnica, škarje za živo mejo, fleks. Okvirna plača je 800 EUR bruto/mesečno. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 10.6.2016. Prav tako zaposlijo osebo za pomoč v kuhinji in čiščenje - m/ž. Zaposlijo za 12 mesecev. Okvirna plača je 800 EUR bruto/mesečno. Urnik dela je gibljiv/nestalen. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 10.6.2016.

Elti - elektronika, telekomunikacije in inženiring d.o.o. zaposli pomočnika vodja galvanike m/ž. Drugi pogoji: izkušnje pri delu v galvani zaželjene, izkušnje pri delu v kemijski industriji zaželjene, izkušnje pri vodenju skupine obvezne. Možnost podaljšanja v nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20.6.2016.

Perutnina Ptuj reja perutnine, proizvodnja krmil, perutninskega mesa in izdelkov, trgovina in storitve d.d. zaposli osebo za pripravo in prodajo živil, mesarja m/ž. Zaposlijo za določen čas 2 meseca, zahtevajo pa 2 leti delovnih izkušenj in komunikativnost, zanesljivost, spoštovanje HACCP. Delo je dvoizmensko. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 15.6.2016.

Domania, Zavod za dnevno varstvo starejših in pomoč na domu, Puconci zaposli socialno oskrbovalko/socialnega oskrbovalca- m/ž. Zahtevana izobrazba je: srednja strokovna, srednja splošna, Medicina. Zaposlijo za določen čas 12 mesecev in zahtevajo marljivost in vestnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22.6.2016.

Ministrstvo za okolje in prostor, geodetska uprava Republike Slovenije je razpisalo delovno mesto za svetovalca-pripravnika na območni geodetski upravi Murska Sobota - m/ž. Celotno besedilo objave se nahaja na spletni strani Ministrstva za javno upravo: http://www.mju.gov.si/si/delovna_podrocja/ objave_prostih_delovnih_mest/javni_natecaji/. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11.6.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2016 ob 20:23 Gost gost

      Elti ne izplačuje plač, zato svetujem malo previdnosti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2016 ob 21:30 ms gost

      Ja đagode so sužnji pobrali in nega več razpisa .Ostalo pa je vse tak kak stalno iščejo vsaki mejsec ker ljudje delajo ampak ne dobijo plač

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.