https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Moravske Toplice v znamenju prekmurskih dobrot

Moravske Toplice, 12.06.2016 ob 7:05  

V Moravskih Toplicah na zelenici pred hoteli Term 3000 je potekal tradicionalni festival prekmurskih dobrot. V sklopu festivala povezujejo ponudbo prekmurske kulinarike, prekmurskih ljudskih plesov in pesmi, obrti ter etnološkega izročila.

 

Ponudniki prekmurskih dobrot in izdelkov domače obrti so se predstavili na stojnicah izpred hotelov Term 3000 v Moravskih Toplicah. Celoten program je potekal ob spremljavi prekmurske glasbe. Letošnji dogodek so popestrili člani društva starodobnikov in ljubiteljev starih koles "Dimek" Beltinci. Slednji so tudi pripravili revijo prekmurskih noš in oblačil. Za glasbeno popestritev dogodka je poskrbela glasbena skupina Horizont.

Foto: Janja B.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2016 ob 10:36 gost

      SLABA UDELEŽBA ,obisk ?? J

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2016 ob 10:46 posebna salama gost

      Kak naj znamu, či so to dobrote, če ti pa ne dajo da poizkusiš. Logično, da ne vemo. In ker ne vemo, kako naj kupimo? Skregano z logiko, poleg umetniškega šarma dobrot so verjetno vsaj za nekatere bolj pomembni okusi, ker po lepoti mogoče sploh ne veš, kaj ješ. Lahko je tudi gibanica brez sladkorja, ali pa BIO gibanica, tako kot predstavljajo bograč brez mesa. Bumbari kuharski.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.06.2016 ob 10:51 bio-retaš gost

      Od kdaj spadajo porcelan, kovinski izdelki, slamnati izdelki med dobrote? Pa ja narod tega po novem ne bo jedel? Vsaj v naslovu omenjate "dobrote". Ne bomo valjda jedli kovinsko-porcelansko-slamnatih gibanic!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.06.2016 ob 11:26 gost2 gost

      Magdič je nej gijbanco speko ka bi ovin v Ljubljano neso,drekač eden....

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.06.2016 ob 23:34 gost

      takše prireditve si porinite organizatorji v tazadnjo lukenjco

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.06.2016 ob 11:31 savčan gost

      nega več dobrosrčne prekmurske duše, zdaj so glavni škrtlavi in požrešni kranjci in žabarji. Zahvala gre benciki.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.06.2016 ob 11:52 gost

      KAKŠA PRIREDIJTEV ???? Kramarija in nazadnje še zguljeni biciklisti , ki so željni samo žrenja in pijančevanja ! Kaj pa oni lahko pokažejo ???? Sramota za organizatorja !!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.06.2016 ob 12:09 tromejnik gost

      Nej sramota, NACIONALNA sramota, prekmurce drka cel slovenski sistem, mij jin pa li ploskamo! Vse smo jin v rit porinili, zdaj pa čakamo od njih ljudskost, dostojanstvo, malo morgen, azanjat neki

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.