https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Lipi dišalo po langaših

Lipa, 13.06.2016 ob 10:00  

V Lipi je včeraj dišalo po langaših, saj je Turistično društvo Lipa pri cimprani hiši ob vaškem domu pripravilo 9. Langašijado. Na kateri ekipe tekmujejo v pripravi krompirjevega langaša.

 

Na letošnji langašijadi je tekmovalo za pripravo najboljšega langaša skupno enajst ekip. Tudi letošnjega dogodka so se udeležili gostje - člani kulturnega društva Bukovci. Za glasbeno popestritev in dobro vzdušje sta skrbela – Dou biciklin.

Najbolje so se uvrstile naslednje ekipe:
1. Mesto: Ekipa PGD Lipa
2. Mesto: Ekipa KORK LIPA
3. Mesto: Ekipa KUD Beltinci

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2016 ob 10:44 ms gost

      Dajte enjajte že z tejmi langašijadami ,bogračijadami ,pörköjadami ,čilijadami in galažijadami .Vsakšoj vesi že norijo z tejmi brezveznimi ne zanimivimi sranji .Gučijo ka langaš bil kisili preveč kvasa in dugo je testo stalo . Tü ne odi inšpekcija ?

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2016 ob 11:08 česnek gost

      Što šče kristuši jej tou liplansko pizdarijo, ve ga pa spluj ne vejo napraviti, samij vijdite, ka bi mogli motorke nabaviti, ka bi ga razrezali. bil pa naj bi iz krompirja in moke. Ne dejvlu znan aliminijastih žic v njega. Čijslu v roke pa za pravo pamet kak očenaš zmoliti, vijdite sami, da niste sploh nič privlačni, vas nihče ne "šmirglja".

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2016 ob 11:15 cuker v praji gost

      ti baburine si operejo roke, ko mejašajo in prijmlejo to mejko testo mogoče po kakem drugem"mejšanju", ha, to vas pijtan?

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.06.2016 ob 11:41 beltinčar gost

      TE , ka je slikal in dejval gor na medij , je nej mogel ali nej znal vseh , ki so sodelovali , da bi jih gor dal !? Sramota, samo domače slikajo, pa ešče kakše leščečke !? Ali drugih je nej bilo ? Nikdi nič ne pijše !?Liplančarke pa ste letos NAJBOLE seksi ! Ali so vas odked ovuzili ????

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.06.2016 ob 17:33 testo gost

      glavno ka sta bozo pa zlati zaub gor

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.06.2016 ob 18:28 gomilički oltajmer gost

      Takše langaše so znapravili da je bozo si zoub potro he he.Vej pa vse zato ka je prav te njuvi langaš ali bole gibica tou si nej mogo jesti.Pijačo so pa meli toplo tak da te je vse stepalo in tudi božno.Ge grani ste tou jorčanco vkup privlekli.Tou vijno ka ste ga meli tu če bi mrtveca noti skopau bi se gor zbudo od groze..

      10 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.06.2016 ob 21:49 nmnmn gost

      Ves liplnski gn....... je gor.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.06.2016 ob 16:13 gost

      edni pa isti, pa nič oboževalcev te trde - neukusne hrane. Tou je jed za svinjetino, ka te dobijmo boljše brasko meso

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.06.2016 ob 16:54 lock gost

      Naj me gran komi so sploj cvrli te langaše vej pa nega nindri ni žijve dujše samo te liplančanke.Pa trje bataši šteri so točili tou jorčanco.Jajaj ka se vse tu dogaja to bi mogo TITO gor z groba stanoti ka bi vido tou selaško veselico.Rejsan pijača je pa bila topla in tudi božna.Tan san vido kak jin švic cupa po ton pleji pa lasovje so doj kapali jajaj..

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.06.2016 ob 21:56 nemaveze gost

      Zdaj bi me resan sran bilo, či bi z Lipe bil. Ne dajte se več slikati, ka nikaj dobroga ne pišejo od vas. Sami sebi sramoto delate. Mejte langašijdo samo v ožjen krogi, še boše pa bo ka v družinskon krogi ka ste si tak vsi v rodi. Eni in isti.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.06.2016 ob 7:55 jugo nostalgik gost

      Čij dragi naš Titek žijvu, bi enostavno takše gluposti bili prepovejdane. Te je bijla v modi dobra veselicaZ BILOKATERO ALI KATERIM JUGO ESTRADNIKOM, ALI SUPER SLOVENSKO MUZIKO (pOP DESIGN, mAGNETI, čUDEŽNA POLJA, fARAONI, gU-GU, pRIZMA, pa oni fejst fantje iz Ljublane, nemren se spomniti imena, itd), pa se narod poveselo do daske, seveda ob super dobri kapljici in nepogrešljivimi specialitetami z žara. Danes pa naj narod pije neke mejšance pa jej KRUMPLOVE TRDE POGAČE, TOU JE SVEJT NEJ VIJDO. Dobro dragi Titek, ka tou ne vijdiš, či si pa v nebisaj te pa malu dol pogledni, samo pazi, ka zravna ne spadneš v pekel.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.06.2016 ob 14:41 Janez gost

      To ti vse slabo kaj ljudje pišejo. Ce se vam ne dopade ne gledajte teh stvari, ne pa da se v nedogled pritožujete.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      19.06.2016 ob 8:38 gost4 gost

      Janez, strinjam se s tabo, tej ka šinfajo so Veliki egoisti nevoščljivi, drugo nevejo,le šinfati !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.06.2016 ob 9:45 1234 gost

      Zakaj se izzivljate s svojimi frustracijami na ljudi kateri se trudijo narediti v casu kjer se druzba vse bolj zapira vase in prevladuje egoizem nekaj koristnega za druzbo (tu se ne gre samo za ta primer) . Cas je, da tudi vi storite kaj dobrega za druzbo, ze s tem, da ne pisete zaljivih komentarjev bi lahko nekja naredili.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.