https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Bodoncih odmevali zvoki kitare, klavirja in harmonike

Bodonci, 20.06.2016 ob 7:35  

Evangeličanska cerkvena občina Bodonci in Zavod Virtuoz sta povabila na zaključno produkcijo učencev kitare, harmonike in klavirja. Zbrani so jim prisluhnili v Evangeličanskem domu v Bodoncih.

Na kitari so v sproščenem okolju tega sobotnega večera zaigrali: Anja Ficko 1. razred, Živa Čerpnjak 1. razred, Aljaž Vrečič 1. razred, Kaja Turha 1. razred (petje: Eva Puhan), Neja Durič 1. razred, Nuša Kološa 1. razred (petje: Eva Puhan), Julija Recek 2. razred, Sanja Poredoš 1. razred, Tina Celec 2. razred, Eva Vlaj 1. razred, Gašper Puhan 2. razred, Gloria Grah 1. razred (petje: Nina Goričanec), Nina Goričanec 2. razred in Kaja Šparaš 2. razred.

Svoje znanje v igranju harmonike sta prikazala: Nina Bedič 1. razred in Žan Pentek 2.razred. Tudi zvoki klavirja so odmevali po Evangeličanskem domu v Bodoncih, in sicer izpod prstov: Ele Fartek 2. razred, Iris Bertalanič 2. razred in Špele Rac 2. razred. Za zaključek pa sta dve skupini kitaristov, mlajših in malo starejših, zaigrali zabavne in narodno zabavne pesmi, pri katerih se je z veseljem vključilo tudi občinstvo. Po koncertu je sledilo druženje v prav tako sproščenem vzdušju, kot je bil celoten koncert.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.