https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V soboškem kopališču na delu bili vandali

24.06.2016 ob 9:30  

Komunala Murska Sobota je na svoji Facebook strani objavila fotografijo in komentar dogajanja na soboškem kopališču. Vandal oz. vandali so se te dni, oziroma bolje rečeno, te noči, znesli nad ležalnikom.

Komunala Murska Sobota je ob tem dejanju neznancev in ob žalostni podobi, ki jo kaže ležalnik, od katerega ni več praktično nič ostalo, pripisala komentar: »Vse, kar je na soboškem kopališču ostalo od ležalnika, ki ga je nekdo ponoči dobesedno skuril. Seveda gre za povsem zavržno in sramotno dejanje, storilec pa si je s tem dejanjem v bistvu zabil avtogol. Zakaj? Vsaka škoda na kopališču namreč pomeni nek odhodek, ki se v obliki negativnega rezultata krije iz proračuna, ki pa ga z davki, ki jih plačamo od lastnih dohodkov, polnimo tudi vsi občani, verjetno tudi storilec sam oziroma vsaj njegovi starši ali skrbniki, če ne v domicilni pa v neki drugi občini. S takimi in podobnimi objestnimi dejanji torej delamo škodo tudi sami sebi. Razumljivo?«

Foto: FB Komunala Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2016 ob 10:42 tnt gost

      Nekateri nič ne delajo razen škodo drugim. Take nič ne briga če bo minus večji, saj tudi nič ne prispevajo v proračun občine. Najte jih in jim dajte 5 let DOBA, da se bodo drugi zamislili preden bodo šli v kakšen vandalizem.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2016 ob 16:07 tralala gost

      Tej ležalnik de zaj ziher dosegno vrtoglavo vrejdnost, samo ka se čim več keša strži za njega

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2016 ob 12:40 Žalujoči gost

      Predlagan ka v spomin na ležanik delimo lepe spomine kere smo doživeli na njen, ob njen ali pač samo v njegovi družbi. Bom ges začo, pa vas tudi ostale vabin ka se ga spomnite pa delite kakši lepi zapis. Spomnin se, kak san prejšnje poletje polek njega sedo, on pa mi je tak z veseljon držo brisačo. Resno neprecenljivi trenutek. RIP ležalnik, nikdar te nemo pozabo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.