https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Radencih navdušili plesalci Plesne šole Zeko

Radenci, 04.08.2016 ob 9:00  

Plesalci Plesne šole ZEKO so s plesom navduševali na tokratni DOSOR-jevi vetrnici.


Poletna nevihta je prireditev s poletnega odra na dvorišču preselila v veliko restavracijsko dvorano. Toda kljub temu prireditev ni izgubila svojega čara, številni pari oči občinstva so imeli kaj videti, pa tudi za starejše pare ušes je ozvočenje  bilo dovolj glasno, kajti tudi mladi ob plesu najbolj uživajo ob glasnosti. Nastopajoči mladi talenti Plesne šole ZEKO iz Murske Sobote so se zvrstili pred številnim občinstvom: s hip hop plesi Lan in Žiga; z disco dance plesi Janja, Karolina, Lana, Nuša in Tjaša; kot solist s hip hop plesi Jaka; z modern plesi Dunja, Tjaša in Živa; z break dance plesi Petra, Aleš in dva Davida ter za zaključek še dva plesna para z disco plesi: Eva in Luna ter Dunja in Karolina. Vse o njih, njihovih uspehih ter o plesih je občinstvu predstavila plesna učiteljica Miša Zečević, ki je mlade spremljala.

A zahvalo za nastop v okviru letošnjih prireditev »DOSOR-jeve vetrnice« je izrekla DOSOR-jevka Melita Belak, ki je vse plesalce in plesalke v imenu številnega občinstva povabila k čim prejšnjemu ponovnemu nastopu.

Avtor: Lipe Juhart

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.