https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Kofola uspešna v prvem polletju

Radenci, 04.08.2016 ob 7:05  

Kofola tudi tokrat beleži uspešne poslovne rezultate.

Kofola, katera članica je tudi Radenska, beleži uspešne polletne poslovne rezultate. Svojo zadovoljstvo je izrazil tudi predsedkin uprave, Jannis Samaras, ki je med drugim povedal: "Dokler v takšnih razmerah še vedno rastemo, sem zadovoljen. Začeli smo tudi z realizacijo pomembnih korakov za povečanje donosnosti na poljskem trgu in verjamem, da bodo naša prizadevanja v prihodnje prinesla dobre rezultate."

 

Foto Radenska

Poslovanje v češkoslovaški regiji in Sloveniji še vedno razveseljuje delničarje skupine Kofola. Skupna rast prodajnih prihodkov v prvi polovici letošnjega leta na teh trgih je znašala 16,6%. Na Češkem je k temu močno prispevala rast v sektorju HoReCa, kjer so prihodki Kofole narasli za 15%, medtem ko je splošna rast HoReCa sektorja na Češkem znašala le 3,6%. Na Češkem so kupci najbolj posegali po tradicionalni blagovni znamki Kofola ter po pijačah iz Rauchove ponudbe, nase pa je, kot že večkrat, s hitro rastjo spomnila tudi znamka energijskih pijač Semtex.

Položaj na Slovaškem ostaja stabilen, najbolj priljubljeni znamki pa Rauch in Vinea. V Adriatic regiji, konkretno v Sloveniji in na Hrvaškem, se trenutno osredotočajo na vzpostavljanje infrastrukture in na investiranje v marketing.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.