https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prihaja ŠKAF!

Černelavci, 14.08.2016 ob 14:00  

V bližini Murske Sobote, natančneje v Černelavcih, bo prihodnjih dneh zanimivo in pestro dogajanje, saj se bo mladi iz Černelavcev predstavili s svojim prvim festivalom.

Mladinsko društvo Černelavci, ki ga bomo podrobneje predstavil v projektu Pomurskih novin, pripravlja Športni kulturni avanturistični festival (ŠKAF), ki se bo dogajal na različnih lokacijah v Černelavcih od četrtka 18.8.2016 do 21.8.2016.

V četrtek, 18.8.2016 pripravljajo Škafov šahovski turnir. Na njega se lahko prijavijo vsi ljubitelji ene najbolj zanimivih miselnih športnih iger na svetu. Turnir se bo pričel v Zadružnem domu v Černelavcih ob 17.uri. Prijavnina za turnir je 5 evrov. Za najboljše tekmovalce bodo podeljene tudi denarne in praktične nagrade. Za turnir se lahko prijavite na matej.titan@gmail.com ali pa pokličete 041 506 900 (Matej Titan). Več informacij o šahovskem turnirju lahko izveste TUKAJ.

Foto Mladinsko društvo Černelavci

V petek večer si bodo ogledali klasike slovenske kinematografije, ki pa do zdaj še ostajajo skrivnost. V soboto, dne 20.8.2016 prirejajo osrednji dogodek našega festivala, saj bodo priredili ŠKAFOVE IGRE. Na njem se bodo ekipe pomerile v različnih zabavnih igrah, kjer zabave in smeha ne bo primanjkovalo. V ekipi bo tekmovalo od 8-10 tekmovalcev, od tega sta vsaj dve predstavnici nežnejšega spola. Za najboljše tri ekipe bodo podeljene tudi denarne in praktične nagrade. V sklopu prireditve bodo predstavili nekaj zanimivih športov, saj bomo predstavili judo, kickboks in ameriški nogomet.

Sledil bo zabavni glasbeni večer, kjer bodo glavni glasbeni gostje legendarni Rock Partyzani, ki bodo zabavali množico dolgo v noč.

Prijave na igre in informacij lahko izveste  TUKAJ  ali pa pokličite na 031 525 859 (Luka Perš) in Aleš Ratko (031 874 980).

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.