https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mačkovci gostili 1000 udeleženca na svoji progi

Mačkovci, 21.08.2016 ob 5:10  

AMD Štefan Kovač je na svoji motokros progi v Mačkovcih gostil 1000. udeleženca za motokros v Mačkovcih.

Člani društva AMD Štefan Kovač z veseljem sporočajo, da so v teh dneh gostili svojega 1000 udeleženca za trening na svoji progi v Mačkovcih. Ob tem jih zelo veseli, da se je proga ponovno obudila, saj ima za sabo bogato 50-letno tradicijo. Najlepši uspeh so dosegli, ko so gostili tekmo državnega prvenstva v motokrosu, kjer se je pojavil tudi aktualni vodeči v svetovnem pokalu Tim Gajser, ki je navdušil tisoč glavo množico.

Drugače jih še posebej veseli, da se treningov na naši MX stezi udeležuje tudi vedno več udeleženk in otrok, hkrati pa tuji udeleženci, predvsem iz Avstrije, predstavljajo kar 63% vseh udeležencev, s tem pa naša dejavnost pomembno prispeva tudi k obuditvi in možnostim lokalnega gospodarstva, kar so nekateri že prepoznali kot svojo priložnost in ob izvajanju njihovih dejavnosti odlično sodelujejo.

Zato člani AMD Štefan Kovač sporočajo, da bodo v nedeljo, 28.8.2016 organizirali brezplačno vožnjo na progi od 8.-15.ure, kjer se bodo lahko posamezniki prepustili pravim motorističnim užitkom.

Več slik v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija