https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Športni bum na Bistrici združil številne obiskovalce

Srednja Bistrica, 12.10.2016 ob 7:05  

Zbranim so bile na voljo različne s športom in zdravljem obarvane aktivnosti.


V okviru šolskega sklada, so se minulo soboto zaposleni, starši, stari starši, otroci in ostali sorodniki zbrali pred osnovno šolo Prežihovega Voranca Bistrica. Na razpolago je bilo kolesarjenje po krajši (Srednja Bistrica, Dolnja Bistrica, Črenšovci, Srednja Bistrica) in daljši progi (Srednja Bistrica, Črenšovci, Odranci, Beltinci, Gornja Bistrica in Srednja Bistrica). Ob prihodu v cilj je vsak dobil zasluženo medaljo, vodo in jabolko. Sledile so delavnice: gasilske vaje, kolesarski poligon, merjenje krvnega tlaka, igre za najmlajše, odbojka in nogomet.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2016 ob 9:11 gost

      Zunaj pa so predvajali tudi glasbo. Zdi se mi, da so prevladovale hrvaške skladbe. Živimo pa seveda v Sloveniji. Vem, glasba nima meja, ampak vseeno je potrebno imeti svoj ponos. Prepričan sem, da na kakšni šoli v bližnjem Međimurju (Martin na Muri, Štrigova) skorajda ne bi slišali slovenske glasbe

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2016 ob 9:25 kitarist gost

      či pa druge imamo raje kot sebe, prekmurci zarukani!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.10.2016 ob 9:28 Bistričanka gost

      Še najbole pa me je zmotila skladba, v kateri se je slišalo jebem mater, boli me kurac.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.10.2016 ob 19:20 gost

      Vij ste nej Bistričanci, ampak prišleki , ki jim vsiljujete svoje ideje !Bistričanci , pazite se jih !!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.