https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboški gimnazijci ob Bukovniškem jezeru iskali »Bukemone«

26.10.2016 ob 11:00  

Pokemon Go je navdušil soboške gimnazijce, da so ob Bukovniškem jezeru pripravili igro Bukemon.


Ena najbolj priljubljeih aplikacij za Android in iPhone je mobilna igra Pokemon Go, ki je bila navdih za pripravo projektnega dneva Bukemon. Velika uspešnica Pokemon Go je v tem, da igralec virtualno zabavo meša z realnim svetom. Potepanje po bližnjem gozdu je vsekakor dobra izbira in Bukovniško jezero pravi kraj za izvedbo projekta. Tako so se na Gimnaziji Murska Sobota odločili in minulo soboto organizirali projektni dan pod imenom Bukemon. Stopili so v korak s časom in projektni dan pripravili tako, da je bil podoben igri Pokemon.

Projekta se je udeležilo 10 ekip, med njimi gimnazija iz madžarskega Körmenda. Dijaki so na petnajstih lokacijah iskali predmete, s katerimi se srečujejo v naravi in šolskih klopeh, kot so kreda, krompir in podobno. Nad projektom so bili navdušeni tako dijaki, kot tudi njihovi starši in učitelji, ki so bili del igre lovljenja "Bukemonov".

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2016 ob 11:10 gost

      spletni naslov je napačen. pravi je tole: http://www.gim-ms.si/. pa love na zaklad bi lahko po vseh šolah imeli namesto športnih dnevov... ;D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.