https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Bodi kul, pomagaj živalim kot 6pack Čukur v Murski Soboti

03.11.2016 ob 12:00  

V Veterini Škarica v Murski Soboti sta se oglasila 6pack Čukur in Nika Čukur, ki sta našla zavrženega mucka in ga brez oklevanja pripeljala na pregled. Brez oklevanja sta se tudi odločila, da ga bosta obdržala.

Po prazničnih dneh je zopet nazaj delovno vzdušje. Tudi v Veterini Škarica. A kljub temu so včeraj imeli nekaj glasbenega pridiha, saj sta jih obiskala 6pack Čukur in Nika Čukur. Njuna pasja ljubljenčka Tonči in Spiro sta dobila novega prijatelja, zavrženega mucka. Nika in 6pack sta ga našla na cesti, mu brez odlašanja pomagala in ga pripeljala na pregled. Pri Veterini Škarica ob tem pravijo: »Bodite kul tudi vi in pomagajte zavrženim in nebogljenim živalim, ki potrebujejo vašo pomoč.«

Foto: FB Veterina Škarica

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2016 ob 7:04 czd gost

      kozlaš...njegova pa nonstop v oblačilih iz krzna...Prava dobrotnika ni kaj...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2016 ob 14:19 XYZ gost

      Ja, samo propaganda pač. Ni kaj. Še kozlat za to, je škoda.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.11.2016 ob 15:58 Strelec gost

      Bi pomagal če bi tevi dekli bili za stvar...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.