https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ob kleti do kleti na Martinovem pohodu po dolinskih goricah

Dolina, 06.11.2016 ob 7:00  

Turistično društvo Dolina je v petek po dolinskih goricah pripravilo VI. Martinov pohod »od kleti do kleti«.

Pohodniki so se zbrali pred vaškim domom v Dolini, na poti pa so jim vinogradniki pri svojih vinskih kleteh postregli s svojimi letošnjimi pridelki ter lokalnimi specialitetami. Pohod so zaključili v Lovskem domu v Dolini, kjer je sledil krst mošta ter zabava.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.11.2016 ob 9:05 vouger gost

      Glavno, ka ste fajn žrli pa pili zašenki majkunyat!!!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.11.2016 ob 9:34 gost

      Pizdo, eni so bili pred samo malo-nkaj leti suhi, poskočni, imeli so kot temu pravimo LINIJO, sedaj so pa debeli kot prasci. Joj,joj, kaj naredi alko iz telesa. Je le za pitje, ne pa za nažiranje. Poglejte se samo dotični na slikah danes in pred 5,6-imi leti. Škoda, da se pa nažirajo tudi njihove boljše polovice, ki jih sploh ni na slikah, ker do pohoda niso mogle trezno parirati.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.11.2016 ob 11:14 lendavćan gost

      končno nekaj lepega, saj v dolini ni diktatorskih baronov, ki bi kaj takega prepovedali kot v lendavski goricaj kjer imajo eni te isti primat, in ne dovolijo kaj takega kot so ga lepo organizirali v dolini čestitke vsem ki ste bili prisotni, zakaj se kaj takega ne dovili dan odprtih kleti v lendavskih in dolgovaških gorica, žal diktatura demokratičnega kapitalizma posameznikov si pišejo pavila po svoje

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.11.2016 ob 7:34 gost

      vej pa na ti pohode odiju eni pa isti, ka se znaločejo elipa tü pa tan kakšu za rit prijmeju, ka ji ži žena doma onemogla od ta rujnega

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.11.2016 ob 17:01 gost

      Pozdravljeni je kdo ki dela v Avstriji Felbach ker bi lepo prosil če se lahko z vami vozim v prihodnje samo začasno 041514298

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.