https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Martinovanje v Evangeličanskem domu v Bodoncih

Bodonci, 05.11.2016 ob 12:00  

V Evangeličanskem domu v Bodoncih so pripravili martinovanje »Sveto pismo in vino«. Na dogodek je povabila Evangeličanska cerkvena občina Bodonci.

Na martinovanju v Evangeličanskem domu v Bodoncih se je vsak obiskovalec lahko pogostil s pravo Martinovo pojedino, z izbrano prekmursko kulinariko. Pripravili pa so tudi strokovno degustacijo vin Marof. Ob prazniku Martinovega pa so se zbrani hkrati spomnili, da vino poživlja srce in razveseljuje dušo, če ga piješ ob pravem času in zmerno.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2016 ob 18:59 Gradec gost

      Čestitke dragi Simon. Temu se pravi zdruzevanje ljudi. Ne predstavlam si enega papinskega duhovnika ki bi bil kaj taksnega sposoben napraviti. Ešče najmenje našega dobrovniškega ki nam po facebuko pravi da smo bedaki. Zato dragi moji evangeličani ge san fouš.65

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.11.2016 ob 19:58 Stewen gost

      BEDAKI V DOBROVNIKU? - Da bi dobrovniški župnik na "fesjtbuku" okrcal svoje vernike, češ da so bedaki, se mi zdi neverjetno. Če si napisal "na pamet", potem ni lepo; če pa je res, potem dokaži z objavo orginalnega zapisa-prepisa na tej strani!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2016 ob 20:33 Gradec gost

      Nisem pisal na pamet. In tuddi dokazovati mi ni potrebno. Gospod so kakor hitro napijsali tak hitro so tudi pijsanje umaknoli. Se pravi da morajo dokazovati oni da niso to napijsali. Za vsak slučaj pa imamo to tudi shranjeno.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.11.2016 ob 21:13 tejka 80 gost

      ponosni smo na našoga duhovnika Simona.Skoraj vsaki teden prireja zanimive prireditve,deca radi hodijo k verouke pa k božjim službam,saj majo različne delavnice,igralnico,platno,.....Vsaka čast,tou je malošto sposoben napravite pa telko date na našo deco pa na nas farane!!!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.11.2016 ob 21:23 Stewen gost

      NIČ VEČ BEDAKI - Gospod so imeli verjetno slab dan, kot ga imamo včasih tudi drugi, in so zapisali, kar so zapisali. Težko je pač delati z ljudmi, recimo zdravniki z bolniki in narobe. bolniki z zdravniki; učitelji s šolarji in tako naprej. Včasi kaj nardimo, zapišemo, a nam je brž žal in to "zbrišemo", kot naj bi zdaj to naredili gospod. Vse to nekako sovpada z božjim usmiljenjem, čemur v iztekajočem letu posvečamo toliko pozornosti. Morda je tudi tak razplet dobrovniške zgodbice vredu, čeprav nas,ki zapisanega nismo brali, zanima vsebina. No, ja, naj ostane "shranjena" pri Gradecu!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.11.2016 ob 22:09 jovo gost

      Stewen, tak se pijše. Gradec je pač pozabil, da tudi on lahko "v doočenem momentu eksplodira", in pove kako neumnost, ki jo z samo " malo" kasnejšim premislekom dezinformira. Smo pač samo ljudje, ki se nam to dogaja.Nihče ni popoln, kdor je brez napak se naj javi, da si ga pgledamo pobližje,

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2016 ob 22:14 gost

        jovo, bolje bi bilo, če bi bil tiho! Najprej boš nekomu rekel da je bedak, potem pa mu boš rekel, da ni? Kaj vse mora ta zemlja nositi...

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.11.2016 ob 16:48 ASDASD gost

      ZAKOJ NEGA TAKŠIH PRIREDITEV V CERKVI V MORAVSKIH TOPLICAH? VERJETNO ZATO KER GEZA NE BI NIKAJ ZASLUŽO IN PAČ NE ORGANIZERA

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.11.2016 ob 17:15 gost

      Pozdravljeni je kdo ki dela v Avstriji Felbach ker bi lepo prosil če se lahko z vami vozim v prihodnje samo začasno plačam 041514298

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.