https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Tišina išče strokovnega sodelavca, Pomurski tehnološki park išče projektne asistente

10.11.2016 ob 12:00  

Iščejo se energetski inšpektor, projektni asistenti in krovci.

DATATRANS, trgovsko, storitvena in transportna dejavnost d.o.o. išče delavca za dostavo blaga doma in v tujini. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 20.11.2016.

ERIGAL, GRADBENIŠTVO, D.O.O. išče elektrovodjo v Gradcu. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 8.12.2016.

MEHANSKA OBDELAVA KOVIN GOJČIN MONT, DŽEVAD MAKALIĆ s.p. išče ključavničarja. Delo se ponuja za določen čas 36 mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 15.11.2016.

GLAM, DIJANA MLINARIĆ, s.p.; GLAM, FRIZERSKO LEPOTNI STUDIO, DIJANA MLINARIĆ, s.p. išče kozmetičarko. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za skrajšani 20 ur na teden. Prijava je mogoča 23.11.2016.

KAR-SAN, proizvodnja poliesterskih izdelkov, d.o.o. išče štiri delavce za prosto delovno mesto laminirec. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 10.12.2016.

JANSIK, inženiring, gradbeništvo d.o.o. išče dva delavca monterja strojnih inštalacij. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 23.11.2016.

Občina Tišina razpisuje pripravništvo na strokovnem tehničnem delu za področje prava. Delo se ponuja za določen čas osmih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 15.11.2016.

Pomurski tehnološki park, Podjetje za pospeševanje podjetništva v Pomurju d.o.o. išče tri delavce za področje projektnih asistentov. Delo se ponuja za določen čas 24 mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 14.11.2016.

E+ PROJEKT, elektro storitve d.o.o. išče skladiščnika. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev z možnostjo podaljšanja za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 18.11.2016.

Pekarna KRAPEC, Izidor Krapec s.p. išče prodajalca pekovskih izdelkov. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 18.11.2016.

MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO, INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA INFRASTRUKTURO išče energetskega inšpektorja na območju Murske Sobote. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 15.11.2016.

KARBO STORITVE - TRGOVINA, GRADBENIŠTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO RENATA KEREC s.p. išče dva krovca, kleparja za delo na strehi. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 3.12.2016.

BIOMASA JAKOŠA MIHAEL s.p. gozdarstvo išče organizatorja gozdarskih del. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 14.12.2016.

 

Več informacij lahko najdete TUKAJ.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.11.2016 ob 13:30 77 gost

      Jaz pa iščem poštenega delodajalca,samo vem, da ga v Prekmurju in v Sloveniji ni,in ga nikoli nebo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.11.2016 ob 13:41 gost

      Čudno, jaz pa že 10 let iščem poštenega delavca, pa vsak ki pride prvo vpraša za plačo, ne kaj bo delo.....

      1 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.11.2016 ob 13:59 gost

      Gost ob 13:41, jebo te delo, pa ja nebom delo zastonj, ka si slep in gluh. A ne vidiš, kaj se dogaja v državi, danes napreduje suženjstvo, ki je davno izbrisano .Tij, či 10 let iščeš poštenega delavca(sploh nisi delodajalec), si drekaš, ČE BI BILPOŠTEN, bi tudi našel poštenega delavca. Iz dela nihče ne živi, živi se od denarja, seronja poscani.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.11.2016 ob 14:24 rđave gost

      Gost 13.41 ti ga samo dale išči pa njemi daj plačo 550 eur ,ka de ti delo kak sumar....naletiš na nekoga keri ti še gor nadejvle pa te boš začo san delati dale.....

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.11.2016 ob 15:19 Oro gost

      Tisti ki mislite dat SRAMOTNIH 570neto SI DELAJTE SAMI pa si tud sami nakazujte 570neto pa boste videli kako se životari s to plačo ostali dobiček pa si dajte na stran ker si boste ko krepnete lahko nad svoj grob postavili dzamijo...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.11.2016 ob 16:05 Butalci gost

      7 let sem delal pri kljucavnicarju kjer smo izdelovali in montirali razne kov ograje in druge izdelke...Ker sem bil tam delavec št1 sem dobil vsako leto za nagrado božičnico oz min placo 570neto...Ko sem zaprosil za večje plačilo po tolkih letih so mi dejali da ni denarja ker si skoraj vsako drugo leto kupijo nove avtomobile v vrednosti 170000 eur. Otroci od lastnika si lastijo razne nepremičnine na morjih da o hišah in drugih luksozih negovorim...Meni pa nekdo reče da ni denarja. Ma slučajno meni oz nam na čelu piše budala...Potem sem dal odpoved ko je bilo največ dela...Sedaj delam v Avstriji isto delo pa vam povem da sem tam bog...1600neto plus nadure če se dela.Potem vsako leto imam ven plačan dopust ker lastnik si svoje nepremičnine oz vikende deli z nami delavci...Tako da je tu pri nas res res zelo nekaj narobe z Jebodajalci ki ti to omogočajo sramotno plačilo.Pa da ni denarja ha ha ha ha vi to samo lahko lažete tistemu ki nezna govorit in pisat...

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.11.2016 ob 5:55 gost

      Vem za še hujši primer pri privatniku -firmi, ki se ima za nekaj, je pa velik DREKONJA (okolica Odranec)Privatnik najame kredit, namrda poroke, da mu podpišejo, nato pa pizda mu materina ne plačuje obrokov in dolg prevali na poroke. Z denarjem pa ne ve, kaj bi počel, delavci so pa radi, da delajo-dokler on hoče, tudi preko 8-urnika.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.11.2016 ob 7:27 delavec gost

      večina naših privatnikov brez tradicionalnih družinskih navad, ki se prenašajo iz roda rod (Avstrija npr.), pri nas je komunizem to uničil in so privatniki neki hebivetri, ki ne vejo ne z denarjem, še manj z delavcem....v tujini se delavec spoštuje, pa je delodajalec kapitalist, pri nas pa je ta isti delodajalec še včeraj bil (slab) delavec v neki firmi, danes pa kao privatnik.....bistvena razlika!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.11.2016 ob 16:23 gost

      Poznam znanca ki dela ki dela za privatnika ki je krovec...Ko sem ga vprasal zakaj več nedela v tujini mi je odgovoril da se mu več ne splača ker pri temu delodajalcu dobi prav tako plačilo kot v tujini...Seveda sem osupel ker nisem moral verjet da je to res...ko mi je pokazal plačilno sem res osupel od resnice 1400neto za 210 ur dela samo vam povem da je človek koliko ga poznam pravi profesionalec oz profic za to delo in tako bi si morali vzet za vzgled ostali delodajalci...ampak žal jih je mogoče samo 1procent v tej zagoženi Sloveniji....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.11.2016 ob 13:34 pörkot gost

      Te Krapec tüdi non stop išče ljudij za delo .Vsaki njemi je še odišo .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.11.2016 ob 21:38 Sovascan... gost

      Ja ves kaj sem bil tam na usposabljanju oz na probi pa.vam povem da to ni za vsakega,kot je kramp pa lopata.Saj moraš bit oz met neke izkušnje v tem pekovskem poklicu.No samo upam da so že poriktal to peč kjer si moral po lestvi skakat z loparjem un nanjem nosit po 2ali 3 hlebce kruha.pa da ne omenjam še žemljice in vse to si prekladal iz zgornje peči v spodnjo peč.To je še samo začetek,kje pa je še priprava mase pz izdelkov pa moraš bit pravi umetnik.Ko se vse to nagaras pa moraš še za sabo počistit.Kar je že zgodaj zjutraj ura 5 ali 6 da greš domov.Seveda vse je odvisno od naročil,šole,vrtci,razne trgovine in seveda druge specarije ki naročajo od tebe.Nakoncu še seveda vse to kar si za naročila speku moraš restaurirat oz spakirat v gajbe z imeni narocnikov in potem se vse razposlje...Plača je baje 800 do 900eur neto brez božičnice ali regresa.Tako da svaka čast tam fantom ker so pravi mojstri oz garaci v tem in si seveda zaslužijo večje plačilo pa ne bo noben odšel.Tako da glede kruha in ostalo nimam pripomb ker se dela profesionalno in ni mi žal da sem probal kako se dela v pekarni,zato hvala za priložnost ki ste mi jodali ,pa SREČNO...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.