https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dostop do omrežja hitrega interneta po novem na voljo prebivalcem Kobilja

16.11.2016 ob 8:00  

Si.mobil je z omrežjem LTE/4G pokril nove bele lise ali območja, ki do zdaj niso imela dostopa do hitrega interneta oz. je bil ta zelo slab. Tokrat so najsodobnejše omrežje dobili prebivalci kraja Kobilje v Občini Kobilje. Tehnologija LTE uporabnikom omogoča enako hiter ali celo hitrejši dostop do interneta kot fiksno omrežje.

S pokrivanjem t. i. belih lis tudi Si.mobil izpolnjuje zavezo, po kateri bo dostop do hitrega interneta do 31. maja 2017 omogočil na 225 ruralnih delih Slovenije, ki so do sedaj imela slabši dostop do hitrega interneta ali pa so bila povsem brez dostopa do njega. V okviru zaveze je Si.mobil omrežje LTE/4G omogočil že več kot 98 % prebivalstva celotne Slovenije in pokril že 212 belih lis.

Foto: mobile.si

S spoštovanjem zaveze in hitro širitvijo najsodobnejših tehnologij Si.mobil zagotavlja tudi infrastrukturo za trenutne in prihajajoče trende med uporabniki. »Uporabniki do spletnih vsebin vse pogosteje dostopajo z mobilnimi telefoni, pa tudi s pametnimi urami, zapestnicami ali drugimi »wearables« oz. nosljivimi tehnologijami. Zahteva uporabnikov po dostopu do spletnih vsebin oz. prenosu podatkov kjerkoli in kadarkoli bo v prihodnosti tako gotovo še močnejša. Prav zato pri Si.mobilu uporabnikom prinašamo odlično omrežje LTE / 4G, ki danes zagotavlja nemoteno uporabo spletnih storitev in je že pripravljeno na izzive jutrišnjega dne,« je razložil Matjaž Prvinšek, vodja skupine za radijsko omrežje.

Foto: zurnal24.si

Odlična doživetja s tehnologijo LTE

Omrežje LTE omogoča izjemno hitro pošiljanje slik in videoposnetkov, nemoteno gledanje mobilne televizije in poslušanje spletnega radia, hitro prenašanje filmov in glasbe ter uporabo naprednih mobilnih tehnologij in spletnih aplikacij. Tehnologija LTE uporabnikom omogoča enako hiter ali celo hitrejši dostop do vsebin na spletu, kot ga ponuja fiksno internetno omrežje. To uporabniku prinaša možnost, da nemoteno brska po spletu, gleda video ali posluša spletne radijske vsebine ter jih spremlja tudi v živo, sproščeno uporablja družbena omrežja in spletno bančništvo ter nemoteno dostopa do naprednih mobilnih tehnologij in spletnih aplikacij. Za več informacij o Si.mobilovi ponudbi za dostop do interneta obiščite Si.mobilovo poslovalnico ali spletni naslov www.simobil.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2016 ob 11:52 gost

      nej, ka bi se van zaj vtrgnulo, paj štoj zbesnu

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.