https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Centru ANIMA z Jožetom Mlaskom o Energetski medicini

19.11.2016 ob 11:00  

V sredo, 16.11.2016, je v Centru ANIMA v Beltincih, potekalo predavanje o ENERGETSKI MEDICINI, ki ga je vodil energetski terapevt in predsednik Združenja Energetski svet, Jože Mlasko.

 

V Centru ANIMA, centru za osebni razvoj, izobraževanje, aktivno preživljanje prostega časa in animacijo vseh generacij, se kar vrstijo številna zanimiva predavanja in dogodki, ki posamezniku dajo možnost, da raziskuje svoj notranji svet, skrbi za svojo osebno rast ter aktivno vzpostavlja svoje psiho-fizično ravnovesje.

Predavanje minulo sredo je bilo namenjeno predstavitvi ENERGETSKE MEDICINE, oz. ENERGETSKE SAMOPOMOČI, ki je kot tako nadaljevanje, oziroma dopolnjevanje klasične medicine. V 70. Letih je bila potrjena s strani znanosti, danes pa je vse več privržencev, tudi s strani uradne medicine, ki se zavedajo njenega pomena, saj se nadaljuje prav tam, kjer se uradna medicina po navadi izčrpa – pri ugotavljanju vzrokov za nastale situacije in preventivi.

Kot je uvodoma predstavil predavatelj, energoterapevt Jože Mlasko, Energetska medicina proučuje, meri in izboljšuje količino in kakovost pretoka energije skozi človeško telo.

Raziskovanja in uporaba energije na ravni človeškega organizma so se začela v laboratorijih Nase in se kasneje nadaljevala tudi na mnogih klinikah in univerzah v ZDA  ter v nekaterih državah zahodne Evrope. Številne znanstvene študije o tem lahko najdete tudi v delih ameriške fizičarke Barbare A. Brennan, v Slovenijo pa je to prinesla dr. Suzana Landripet.

Pomanjkanje energije ključni problem današnjega časa                                    

Danes se vsepovsod govori o pomanjkanju energije. Kot je poudaril predavatelj, je pomanjkanje energije ključen problem današnjega časa, posledice le tega pa se kažejo pri vseh živih bitjih, pri ljudeh pa na različnih področjih našega življenja, nezadovoljstvu na delovnem mestu, slabih medsebojnih odnosih, različnih boleznih ter pomanjkanju financ.

Zakaj je tako, pojasnjuje s čisto preprostim dejstvom, ko pravi: »Danes smo se ljudje odmaknili od narave. Živimo s hitrim tempom, spremembe so nekaj nujnega, vsakdanjega, a iz nas črpajo velike zaloge energije. Ker se ne znamo znova napolniti z novo zalogo energije, posledično zbolimo, ali več ne obvladujemo različna področja našega življenja. Nekoč so ljudje živeli v stiku z zemljo, nezavedno črpali iz nje energijo, posledično so se tudi tako boljše počutili. Danes to več ne znamo.«

Tu nastopi energetska medicina. Njeno delovanja temelji na izboljševanju količine in večjega pretoka energije skozi naš organizem. S tem odpravlja blokade v našem organizmu, ki so posledica zastajanja energije in manjše pretočnosti, starih nepravilnih življenjskih vzorcev, ki kot takšni povzročajo neravnovesje in bolezni.

Z energetsko medicino do odpravljanja vzrokov za nastale težave

Za razliko od klasične medicine se energetsko delo po besedah predavatelja osredotoča na iskanje vzrokov za nastale motnje in preprečevanje na kateri koli ravni. Tudi v primerjavi z bioenergetiki klienta ne dela energetska medicina odvisnega, temveč mu nudi vso znanje, podporo, pomoč in izobraževanje, da razvije sam posamezne tehnike za pridobitev večje količine energije.

V okviru energetske medicine bodo prihodnji mesec v Centru ANIMA potekale tudi delavnice »ustreznih energetskih vaj«, s katerimi se bodo udeleženci naučili polniti z novo količino energije, kadarkoli in kolikor bodo želeli. www.energetskisvet.si

Foto: Center ANIMA

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.11.2016 ob 15:54 Sanja gost

      Cestitke Anima!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.11.2016 ob 14:54 Jože gost

      Le tako naprej!😊

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.